Hotel Fox

Ih, jeg vidste slet ikke at vi havde så flotte hoteller her i Danmark. Jeg har aldrig hørt om Hotel Fox, før jeg deltog i Brøchner Hotels julekonkurrencer via facebook. Jeg er vild med at alle rum er forskellige, og designet meget kreativt.
De gange, jeg har boet på hotel, har det ofte været et billigt hotel hvor der ikke var gjort en disse ud af indretningen af værelserne. Det var ok, for man skulle jo bare sove der – så sålænge det var pænt og rent var det jo godt nok. Men det er jo også ret fedt, hvis man kan få en oplevelse ud af at være på hotellet, i stedet for at det “bare” er et sted man sover. Jeg ville i hvert fald elske at bo på et af disse rum:

Jeg er især vild med dette. Selvom det virker lidt skørt og plat med et telt, så er det da totalt romantisk!

Dette rum er så fedt, men hører desværre også til i den dyre ende af værelser..

Jeg prøvede at lave en reservation for sjov (altså uden at hive dankortet op af lommen..) og jeg troede faktisk det ville være dyrere. Selvfølgelig er det lidt dyrt, men ikke så dyrt at det aldrig ville kunne lade sig gøre engang at sove der. Det koster fra lige knap 800 kr for to mand pr. nat uden morgenmad.
– Jeg synes det kunne være spændende at sove i en af de mange eventyrlige værelser.. Problemet ville jo så bare være “hvilket skulle man vælge?” Jeg ved heller ikke om man kan vælge på forhånd. Og jeg ville da være træt af at få et de mere kedelige værelser.. (for dem er der også nogle af, har bare ikke vist dem her)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *