These boots are made for walking

I dag har vi bare slappet af, og været en tur nede i byen. Her blev købt lidt småting (købte bl.a. den sødeste lille gris fra “Medusa”, må lige vise den senere :)) og så var vi i Kvickly, for at købe de støvler, som jeg også havde kigget på i går. Mine frynsestøvler er nemlig ved at falde fra hinanden i hælene, og foret er ved at gå op inden i, så de er ikke ligefrem behagelige at gå i mere.. Sådan noget juks! I det mindste betalte jeg ikke fuld pris!! Og vinterstøvler er jo ret dyre, så what to do?? Men så var det jo, jeg fandt det par i Kvickly! 😀
Jeg fik dem til 200 kr – selvom de stod til 230(?)
Så det var jo billigt!
De ligner Dr. Martens, men jeg synes de er lidt pænere 🙂 Jeg kan godt lide det lidt grove, militæragtige sammen med ellers feminine ting som nederdele, kjoler osv..
De har en god sål, og virker til at være gode at gå i. Der er et godt “hold” i dem, hvilket er vigtigt for mine fødder. De er dog ikke forede, men med en termosål i og evt. et par uldsokker hvis det bliver VIRKELIG koldt, så går det nok! Jeg synes hurtigt det kan blive for varmt og klamt med støvler, der er fuldstændig forede indeni med det der hvide, kunstige rulamshalløj, eller hvad det nu er..
Lidt billeder – og også fra Kvickly (tager nogle gange billeder af ting, hvis jeg lige skal tænke over det..)

Se lige bort fra mit ansigtsudtryk og det faktum, at jeg ligner et spøgelse! 😀

Og lige et billede af vores aftensmad i dag:

I morgen formiddag tager vi hjem til Århus igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *