Torsdags-pjank og caféhygge :)

På denne torsdag så jeg sådan ud:
Rasmus synes jeg ligner en lille indianer, da jeg er i jordfarver og iført mokkasinstølver.. 🙂

Min fine ravhalskæde, som jeg har arvet:

Idag har jeg haft fri fra skole. Var til elevrådsmøde fra 14-16, og derefter mødtes jeg med to veninder, og vi skulle til børnetøjslagersalg (Ej sikke lej. Den ene veninde er gravid og har desuden en datter, så derfor giver det mening ;))

Vi tog med for hyggens skyld og for at kigge på det søde tøj og sige “nååårh, skal du ikke også have denne her, den er godtnok søøøøød!”. Jeg elsker at kigge på babytøj, og det har jeg ALTID gjort, så det har IKKE noget at gøre med at jeg skruk eller noget som helst – jeg synes bare det er totalt kært 😉 Og nøj de havde meget fint! Altså, de har jo ugler på ALT for pokker! Lige noget der går i hjertet på mig.. Deres logo er en ugle – så derfor er det ikke så underligt.. 🙂

Her er noget af det tøj, de solgte:

De havde en masse af det her røde tøj med hvide nødder – huer, bodys, dragter – det er bare såååå fint!!! (jeg er IKKE til babylyserødt tøj, så er det sagt..):


Ja okay, så blev I også lige spammet med babytøj 😉 Men ER det ikke bare sødt, hva? 🙂 (og det må man altså godt have lov at synes og falde i svime over uden folk skal mistænke en ;))

Efter lagersalget var vi sultne, så vi gik på Café Ziggy og spiste caféburgers. Desserten blev indtaget på Café Faust hvor vi fik kaffe og kage. Vi gik først hjem kl. 22. Efter en lang og hyggelig eftermiddag/aften, hvor grinemusklerne blev stimuleret 😉
Skønt med sådan en dejlig dag med veninderne, hvor man bare får grint og hygget. Så kan det godt være man ikke nåede at læse neuroanatomi til i morgen, men til gengæld har man haft en dejlig dag – og dét er jo guld værd! Så lektierne må indhentes i weekenden 🙂 Sådan er det bare nogen gange jo. Til sidst et billede af kagen, som der desværre var ALT for lidt cremefraiche til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *