Varme, varme søndag

Pyyyh hvor er det altså varmt! Vi kom hjem igår, med et tog der var ½ time forsinket og til en pastasalat der var 1½ uge for gammel. Yikes! Ved ikke hvordan jeg kunne overse den..?

Har haft en dejlig søndag, som startede ud i dette outfit:
Iført nye jerseyshorts fra Zara, købt på tilbud i København og så behagelige 🙂

Senere skiftede jeg til dette, for manden min havde inviteret på middag 😉 (fik jo et gavekort på middag i Malmø, men vi havde ikke rigtig appetitten til aftensmad mens vi var dér, så den gode middag blev udsat til en anden gang – og altså idag, da vi alligevel ikke havde noget i køleskabet og alle butikker har lukket)

Vi spiste forretsbuffet på Italia og fik også dessert 🙂Bagefter gik vi ned og kiggede på Dannebrog, som lå tæt på Italia, nede ved havnen.Nu sidder vi begge og sveder i sofaen mens vi ser fodbold. Men jeg synes egentlig det er rimeligt kedeligt, ingen scorer og det ender sikkert ud med straffesparkskonkurrence som altid..
Men hold nu op nogle grimme spillerdragter Holland har på. Stakler.. Til gengæld er de da til at få øje på, der på plænen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *