Første kliniske undervisning og så'en..

Så har jeg lige overstået to dage i klinisk undervisning. Vi skal tilbage dertil fredag i uge 10 og mandag i uge 11. De er helt sikkert søde derude, men øij! 0_0 – det er altså ikke alt der er lige spændende. F.eks. idag skulle vi sidde i halvanden time, og observere et møde mellem fire personer. Det var nu lidt anstrengende at lægge øre til, når man aner hat om hvad det drejer sig om. Jeg var så træt bagefter! Men det er heldigvis et dejligt sted, og søde mennesker. Når vi kommer tilbage til skolen skal vi så kunne fortælle om en aktivitet, men det synes jeg ikke rigtig vi har oplevet derude. Det er jo meget kontorarbejde, og så tager de ud indimellem og visitere folk. Så ikke noget med aktiviteter.. hmm.. Men så må jeg bare håbe på at nogle af de andre fra gruppen, kan byde ind med nogle aktiviteter. De har været ude i bl.a. lokalcentre og bosteder, så der skulle ihvertfald være flere muligheder for det.

Nå.. Så da jeg fik fri, ville jeg lige tage i en Føtex, der ligger 2 km væk (tror det er tættere på end den på torvet, så det er jo super!). Har fundet de ting jeg skal have, før det så går op for mig at min pung ligger i en anden taske derhjemme 0_0. Så må jeg gå hele den lange vej tilbage i kulden, hente min pung, og gå tilbage igen. Suk! Jeg kom forbi en genbrug med tøj til “HELV PRIS” – fantastisk! 😀

Ellers skal min weekend bare gå stille og roligt. Vil gerne have læst en masse, så jeg ikke har det at tænke på i næste uge – jeg kan jo lige så godt udnytte at jeg ikke skal andet (jep, jeg er røvkedelig! :D). Rasmus kommer måske søndag kl. sent, ellers mandag. Glæder mig MEGET til at se ham igen!!

Forresten så mener min mor, at Oluf er ægte! (udfra mine beskrivelser..) Og i modsætning til andre mennesker der tænker “Føøøj, har du et ægte skelet i dit hjem??” Så tænker jeg “Fedt, fedt, fedt, fedt, fedt!!” Måske er er jeg en lillebitte smule morbid?! Eller.. Jeg synes bare det er spændende! 😀 Og tænk, at det er ÆGTE knogler – det er da lidt cool! 😛 Det rør mig ihvertfald slet ikke, men jeg tror så heller ikke så meget på ånder og sådan, så jeg kunne ikke være mere ligeglad om der ligger et skelet under min seng 😉 (faktisk står Oluf pt på mit gulv, håber der er plads under sengen, det er en ret voldsom kasse..)

Nå, I’m off again! Ha det bra! 🙂 (ps Dr Klassisk på DAB er ret godt når man skal læse! :))

Og så vil jeg forresten gerne snart have forår!! Kom nuuuu blev der sagt!!!
Og liiige én ting mere, hvor fedt er det ikke at H&M vil sælge boligtekstiler? Det kan (vist nok?) kun købes online. Og jeg har forelsket mig i noget sengetøj, der sælges i “limited edition” fra d. 26. (det er vist noget med at være ret obs ved skærmen, hvis man skal have fingerene i det..) Men det er bare så fint!! Og hvis sættet ikke koster mere end 170, så er det da til at overkomme.. Det ser sådan ud:

Det skriger mit navn jo!! Tror jeg bliver nødt til at anskaffe mig det, men nu må vi se.. Fint fint er det ihvertfald.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *