Det' sørme, det' sandt…

Ja, så blev det godtnok lige december da! Det er jo ikke fordi man hverken har kalenderlys, adventskrans, adventsgaver eller pakkekalender
Men alligevel er der kommet lidt julestemning i den 24 kvadratmeters.. Med de få ting, jeg nu har. Rasmus’ kommentar, da jeg sagde jeg havde pyntet op: “Har du pyntet op?! Hvor?” Haha! 🙂
Men lidt julestemning skal der da være her i lejligheden. Og næste år går vi så helt amok.. I vores nye lejlighed som at det er at vi flytter ind i pr 1. februar! Det er så fedt! 😀 Vi glæder os, og den er SÅ lækker! 🙂
Og SÅ skal vi nemlig have sådan et lille juletræ i stuen med lys og pynt på!! Det VIL jeg bare ha’! Og heldigvis er Rasmus enig (for en gang skyld 😉 )

Så det skal nok blive godt 🙂

Nå, men her er lige nogle billeder fra lejligheden, taget med Rasmus’ drønsmarte Iphone:


Og så til en trist nyhed..

Mit tv har begået selvmord…
Det har muligvis fået nok af at vise dårligt reality tv. Der er i hvert fald intet liv i det, og jeg har forsøgt genoplivning op til flere gange. Nitten.
Og så alligevel befriende på en mærkelig måde. Men lige nu kunne jeg godt bruge en serie at falde i søvn på. Eller bare en julekalender. Men selvfølgelig virker dr.dk/bonanza heller ikke. Råddent had til det hele! Totalt skod..

Ellers kan jeg berette at jeg nu kun mangler at købe én hel julegave og to halve. Hurra! 🙂
Og idag købte jeg mig ugleøreringe. Var lige et hurtigt smut inde i Ridehuset, for at konstatere at det primært var nederen “seeee jeg har lavet det selv!” -ting af filt, men så var der altså også lige de der fine ugle øreringe. Der var lige præcis ét par tilbage. Jeg ville gerne vise dem, men jeg har jo ikke noget, jeg kan tage billeder med. Men kan vist låne et kamera i morgen, så kan jeg flashe dem. De er simpelthen bare for nuttede 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *