Små ændringer i hjemmet

Idag har jeg haft fri. Som i HEELT fri 🙂 Alle vores timer var aflyst. Så idag har jeg brugt dagen på, at lave en lidt ændringer herhjemme. Ikke de store, men det har alligevel hjulpet en del. Mangler dog stadig lidt. Men i morgen bliver vist også en kort dag 😉
Her er lige lidt billeder.

Har været nødt til at flytte spejlet. Så det har fået en ny plads. Det er kommet til at hænge lidt lavt, men jeg er ikke så fantastisk til at slå søm i altid.. Tja, jeg skal vel alligevel forhåbentligt “snart” flytte..
For at få plads til spejlet, måtte jeg flytte plakaten:
Og her har jeg fået plads til min fars maleri. Det er det, der hænger i midten, omringet af min farfars malerier og træskæringsbilleder:
Og der hvor spejlet hang før, hænger nu min knagerække fra Tiger. Her bor mine tasker 🙂 Den er sat op med søm, så håber det holder.. Har ingen boremaskine, og gider ikke alt det bøvl når jeg kun skal bo her et halvt års tid – plus minus – endnu..
Desuden har jeg ryddet ud i min bogreol og gjort andre ting også..

Og igår fik jeg pludselig en kreativ tanke.. Og så satte jeg de gamle butterflies, jeg fandt i genbrug sidste år, og satte dem på hårbøjle. Så ser det sådan ud: (Jeg kan bare tage dem af og på, og derved skifte pynten ud..)



– men overvejer da at købe nogen flere sorte hårbøjler, og så lime dem fast på… måske..

Det spænde, som Rasmus gav mig i en adventsgave, har også fået nyt liv. Jeg har taget selve spændet af, og kommet pynten på en hårbøjle. Det er jo garn, så hårbøjlen kan lige “stikkes” igennem, og så sidder det hele meget godt.
Det er egentlig en meget fin idé, med de cirkler. Tænker derfor på, at lave sådan en hårbøjle selv. Simpelthen nogle forskellige cirkler i pap, måske en tre-fire stykker i forskellig størrelse, og så købe noget satinbånd i forskellige blå/turkise farver (kunne være flot) og noget sølvpallietbånd til én af cirklerne. Tror det kunne blive rigtig flot! Og tror også det er nemt at lave. Nå, men ellers har jeg besøg af min søster. Vi har onduleret edderkop! Den var fæl!! Uha! Jeg kom tilbage efter at have handlet, og så kunne jeg se den udefra på min glasdør, den sad bag foldegardinet og kiggede ud på mig… føj føj føj! Jeg udbrød da et lille skrig, og min søster (der også er ganske ræd for disse kræ) kom til undsætning. Sammen udryddede vi monsteret bevæbnet med støvsuger og viskestykke. Sikke et cirkus!! Vi var temmelig paniske, puha..

Min veninde som var indlagt til observation for svinesyge, har nu endelig fået svar. Hun har ikke svinesyge 🙂 Men sikkert bare almindelig halsbetændelse, ligesom jeg også regnede med.. Nu glæder jeg mig bare til at se hende igen 🙂 Det har nu været lidt skægt at se hende i fjernsynet hele dagen idag, sikke et mediecirkus 😀

Nå, jeg vil hoppe i nattøjet, og falde i søvn til Sex and the City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *