monday

Igår havde Rasmus og jeg jo månedsdag. Vi ville egentlig have lavet et eller andet, men det blev ikke rigtigt til noget. Vi overvejede at tage i skoven, men så begyndte det at regne. Så vi var bare hjemme hos mig, og hyggede os. 🙂

Arbejdet ventede igen idag. Møde kl. 7. Opvask i 7,5 time. Thank God for høreværn med radio i!! Ellers havde jeg aldrig overlevet det… I morgen skal jeg i opvasken igen, men onsdag og torsdag er det vist noget med, at jeg skal hjælpe med at pakke mad. Så det er okay!:) Og så længes jeg bare mod torsdag, hvor Rasmus og jeg skal hjem til mors kødgryder og det nye hus. Glæder mig sådan til at se, hvordan det ser ud… Nu med møbler. 🙂

Jeg fik fornyet mit wildcard idag.. Har de ikke sat prisen op? Kostede det ikke 175 sidst? Frækt! Nå, men nu er der da styr på det, så kan jeg heldigvis undgå den bøde jeg fik sidste år, pga mit wildcard var udløbet og jeg havde glemt det (den dyreste togtur ever.. Havde først købt billet, fik så en bøde, og skulle købe en ny billet fra Herning og til Århus. Det blev sådan cirka 800kr.!)

Jeg fik også købt noget til at varme mine ører. De bliver så kolde om morgenen.. Et UTROLIG grimt pandebånd i pink fleece. Men det er blødt.. Men grimt. Se blot:
Jeg skal også have bestilt togbillet til Tyskland. Og så vidt jeg har forstået, kan jeg få 25% rabat. Men nu får vi se! Skal ihvertfald have gjort det så snart der er helt styr på tidspunkt (her tænker jeg mere i klokkeslæt, datoerne er vi enige om:)) mht hvornår jeg skal komme.Men ellers går det bare stille og roligt her. 3 dage og så er det weekend..
-rebekka

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *