Fundet

Jaaa, hurri hurra!! Så fandt jeg alligevel en hårbøjle med stjerne:) Var ellers sikker på, at det kun kunne erhverves til rimelige penge på trendsales.dk. Men men. Så var jeg lige nede i byen. I Samsøe og Samsøe havde de nogen, men de kostede så lige 300-350(!!) (ligesom de mange steder rask væk tager 300kr eller for den lædersløjfe jeg har (nej det har jeg IKKE givet!!)) så jeg prøvede bare en og sagde at jeg lige ville tænke over det. Og dette vel at mærke efter ekspedienten mere eller mindre havde rodet lageret igennem for at finde en jeg kunne prøve. Ups ups..:)

Gik sådan lidt rundt i byen, og fik købt noget som at der er HEMMELIGT:D. Går så rundt nede i Latinerkvarteret og kommer forbi en butik der hedder Link. I forbifarten synes jeg at jeg kan skimte noget ud af øjenkrogen.. Nææ!! en hårbøjle med stjerne!! 😀 Går så ind og finder til min glæde ud af at den koster 189kr (og det kan ikke gøres meget billigere, selv på trendsales, da portoen er dyr)så den ryger sgu med hjem!! (i øvrigt koster den originale fra Kamilla Antonio 1000kr, og så er dette jo et røverkøb!!;)) Det er i øvrigt en rigtig fin butik, Link. Men det er altid sådan en jeg bare er gået forbi. Nok fordi jeg har troet den var dyr, men det er den slet ikke! Og hvor er der bare mange fiiine ting derinde. Så nu ønsker jeg mig altså hele forretningen i julegave. Simpelthen.Nå, lige et par billeder af den nyerhvervede skønherligheds-hårting (og den til en mulliard aka 1000kr):

Nå. Nu må jeg vist hellere til at få sat bare en smule skik på mine 24 kvm inden Kärleken kommer kl. 21.. Og så skal jeg lige have handlet ind. I det tilfælde at vikarbureauet ringer kl. kvart over kvalme i morgen og spørger om jeg kan være i outlaw Ormslev (eller et andet røvhul i Østjylland) indenfor en time. Så skal man nok have i køleskabet til at kunne bikse en madpakke hurtigt sammen. Jeg håber de ringer. Men jeg håber de ringer i morgen eftermiddag og spørger om jeg vil arbejde de næste par uger eller sådan noget.. Det ville være det optimale!:)

Jeg har forresten lyst til at lave havregrynskugler, men kalenderen siger jo ikke helt god for det endnu..
Nå, jeg skal vist videre i programmet. Adios.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *