NEW IN – JEWELRY BOX

Ja, eller, det er faktisk over en uge siden, det blev købt, har bare ikke vist det her på bloggen endnu 🙂

Jeg bad min søde kæreste bede sin søde mor om at kigge efter dette smykkeskrin hvis hun tilfældigvis skulle i Netto på Samsø. Der stod nemlig i reklamen at de kun ville have “meget få pr. varehus”, og jeg ville så frygteligt gerne have fingre i et. De har haft det i Netto i sommers også, hvor jeg dog ikke var heldig nok til at hapse et.
Men allerede lørdag havde de åbenbart stillet smykkeskrinene frem, selvom det var en søndagsvare – så kæresten hapsede et med til mig, og jeg skulle ikke engang betale ham for det.. Ihh 🙂 Hvor er han bare sød, hva?
Det kostede 60 kr i Netto, er ikke vildt stort men jeg bruger det til lidt armbånd, øreringe og ringe og sådan – har ikke helt organiseret det endnu. Forresten kunne jeg godt tænke mig en hel samling af smukke sølvringe med forskellige sten og andet lir, men det er ikke så nemt for mig at finde ringe, jeg kan passe, og jeg er også lidt kræsen lige med ringe – det må gerne være ægte materialer. Halskæder er jeg mere large overfor. Sådan er det.

Nåmen here it is!  Fint ik?

4 Comments

  • Det gør - MorScrap - Louise

    Uhhhh! la la laaaa…. 🙂

    Den er fin! 🙂 Jeg har også sådan en og den der top dims man kan sætte ovenpå… 🙂 Hvor der så er plads til læbestifter, mascara osv osv… 🙂 Fandt dem i sommers, og har været super glad for dem… 🙂

    Håber at du bliver glad for den også… 🙂 Selvom du vist er det allerede…. 🙂 Og sødt af kæresten! 🙂

  • Bex

    Den er også bare så fin den makeup "organizer". Overvejede også om man skulle have den med, men jeg har kun en mascara og en eyeliner, og så er det måske lidt sørgerligt 😉

    Jeg er rigtig glad for den, nu drømmer jeg bare om flere fine smykker at putte ned i den 😉 😛

  • Det gør - MorScrap - Louise

    Jeg er super glad for begge dele… 🙂 – Har creme, makeupfjerner, mascara, hårbørste, læbestift, pincet osv stående i den overste… Og så passer de fuldstændig sammen, så det er lavet så toppen passer præcis i smykkeskrinet så de sidder godt sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *