Festuge!

En sammenfatning af den sidste uges tid. Tirsdag tog jeg toget hjem til Holstebro, da jeg følte der ikke var så meget at lave i Århus, og da Rasmus jo havde introuge og rigtig travlt, tænkte jeg at jeg da kunne tage hjem til mine forældre et smut. De skulle også til Århus om fredagen, og så kunne jeg køre med der. Så det var jo ret smart! Mine dage i Holstebro gik med at slappe af, hygge, se Sex and the City (mine forældre har jo hele boxen, niice:D) og ja, hygge lidt mere:)


Fredag kørte vi så til Århus. Vi gjorde holdt i Viborg ved McDonalds, og drak kaffe – jeg fik en jordbærmilkshake;) mmm.. Mor og far lånte Fies lejlighed, da hun var i København.

Fredag aften tog vi så ned og kiggede lidt på festugen. Her er det Bispetorv:


Mig på den lange røde sofa. Verdens længste sofa!

Senere fredag aften mødtes jeg med Rasmus til en fest hos en af hans veninder. Jeg kendte ikke så mange, men det var da meget hyggeligt.

Der blev leget kluddermutter

Lørdag gik vi alle ind til byen, og Rasmus var også med. Vi delte os dog ret hurtigt op, da hverken Rasmus eller far gad med i Bahne, hvor mor og jeg skullle hen (mænd!) og så mødtes vi igen senere. Rasmus foran oasen på Store Torv:

Ved J.M. Mørks Gade er der bygget en masse halløj af træ og paller. Det kaldes “Operaen” og fungerer om natten som et spillested..

Ved åen kan man blive lukket ind i en badebold, og så ellers slå sig løs. Det koster 85 kr for voksne, og 50 kr for børn for en tur på 10 min. Jeg tror nok jeg ville få lidt klaustrofobi.. måske..og så kunne det måske alligevel være lidt sjovt. Jeg ved det ikke rigtigt.

I åen ved Mølleparken er der opstillet sjove figurer der bevæger sig.

Lørdag aften spiste vi lasagne og Rasmus spiste med, før han så skulle ud i festuge-livet sammen med sit hold. Mor, far og jeg hyggede med en ret så dårlig film på Tv2. Grønne Hjerter. Se den aldrig!!

Søndag drak vi formiddagskaffe sammen med Peter. Senere tog mor, far og jeg i Bazar Vest. Vi tog bilen derud, og gik så rundt derinde i bazaren. Jeg har aldrig været der før, så det var meget sjovt at se. Det er mest mad, der er derude, og så en masse lækkert frugt og grønt. Og så er der selvfølgelig også en masse gaveforretninger med “flotte” gaver.. Hvem kunne f.eks ikke tænke sig en ur-figur-skulptur med indbygget lys-, lyd- og røgeffekter? Det er også et sted hvor man kan prutte om priserne, “du få MEGET BILLIG, meget billig!!”
Vi fik smoothies.
Senere gik vi i Storcenter Nord og da vi havde drukket kaffe, tog mor og far så hjem. Det var en rigtig hyggelig weekend. Jeg elsker bare når man sådan får besøg i Århus. Det er rart at de gider komme engang imellem.
/rebekkaY

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *