ENOTHE day 4, Lørdag 17. oktober 2009

Her kommer så lidt om vores lørdag i A Coruña. Vi skulle være ude på universitetet kl. 10 denne lørdag. Her er udsigten fra bussen:
Lørdag formiddag gik bl.a. med noget halløj som en norsk kvinde lavede. (jamen jeg kan ikke rigtig finde ord for det, en blanding af powerpoint, foredrag, sang, skuespil.. lidt for “drama agtigt” til min smag!!)

Her står hun og synger “I en sal på hospitalet” (på norsk) mens hun spiller ukuléle
Vi skulle alle folde papirflyvere..

KLARPARAT….FLYV!Kaffe og kage pause. Meget, meget glade for småkager var de. Og skærekage, som var så hvinende sødt at det gjorde helt ondt i tænderne… Senere var der frokostpause. Lørdag var det en flute med serranoskinke og ost. Mmmm…Slapper af i de 25 graders varme 🙂4. semester eleverne skulle holde et oplæg. De fortalte om KAWA modellen (Google er din ven..)
Så tog vi ind til byen igen, og gik lidt rundt. Og det kommer der lige en masse billeder af…Rådhuspladsen (Plaza de Maria Pita) set fra oven:Vi ville ud til fyrtårnet, Torre de Hércules. Det er byens vartegn, og verdens ældste stadigt fungerende fyrtårn. Turen derud er MEGET smuk!
Man kan også tage sporvognen derud 🙂Torre de Hércules:Smuk solnedgang:
Elsker det her billede 🙂 (jeg er dyyyygtig!)Coruña by night:Jeg elsker palmer!!Senere om aftenen (kl halv ti – det er der, man går ud og spiser om aftenen i Spanien) mødtes Lea og jeg med de andre for at spise. Vi skulle have tapas!

Vi spiste her. Og de små prikker, man kan ane på væggen, er mønter, som bare ligger der. Jeg lagde også nogle. God måde at komme af med sit ral på.
Blæksprutter:


Og vi spiste faktisk blæksprutte! MED sugekop! Det var en fejl, at vi bestilte det.. 🙁
Jeg ved godt, det er dårlig stil at sige ad om mad… men… nøj det var stygt!! Konsistensen og smagen. Ej.. Aldrig igen!

Efter maden tog vi videre til fest på GRIETAX pub. Der var billig Piña Colada!Og senere tog vi så hjem og i seng, for vi skulle jo rejse søndag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *