Tilbage for en kort stund..

Jeg er i Århus igen, men kun kort. Jeg er her indtil torsdag aften, hvor jeg så tager tilbage til Holstebro, da jeg skal til klassefest (den fra gymnasiet) lørdag aften. Vi må håbe det bliver godt vejr, for planen er at vi skal grille!

Igår aftes mødtes jeg med Maja, og vi skulle ud at spise. Men det sted, vi oprindeligt havde tænkt os at spise havde lukket! Så vi måtte finde et alternativ. Det blev Santa Fe’s buffet. Billigt var det, men jeg var nu ikke videre imponeret. Og pludselig under middagen ender vi begge med at få voldsomme mavekramper. Jeg ved ikke hvad det skyldtes, mystisk var det ihvertfald og vældig ubehageligt. Så vi tog hjem til mig. Her forsvandt mavepinen dog efter noget tid, og vi stenede lidt tv. Vi skal være sammen fredag igen i Holstebro, hvor vi tager til stranden – hvis vejret er til det. Men det tyder vejrudsigten vist på?

Forresten så er jeg bare totalt kreativ, og har lagt en nederdel op som jeg købte for et år siden i en genbrug på Ærø. Der er kommet et godt stykke af længden, så den nu er over knæene, og den er blevet meget sødere og pænere af det. Så har jeg syet nogle sting rundt i kanten i hånden. Ikke helt så pænt, men det ses ikke når den er på. Den har fået den perfekte længde, og strut! Og så er den lidt højtaljet, så det er helt perfekt! I morgen skal jeg så gå ned til Panduro Hobby, og høre om det kan lade sig gøre at farve den mørkeblå med tekstilfarve. For nederdelen er hvid med forskellig farvede blomster på, så jeg ved ikke hvordan det ville se ud når man farvede den. Om der så ville være “skygger” af blomster (hvilket også ville være ret fedt!) Håber et eller andet kan lade sig gøre! 🙂

Ligenu er jeg sammen med Rasmus. Han sidder og ordner billeder på Mac’en, og så kunne jeg jo lige skrive min blog. Mens vi venter på at maden bliver færdig.. Vi skal have lasagne!!:D Det her er en rigtig dejlig uge synes jeg, for jeg har mange aftaler og dermed meget at se frem til, og det er jo bare skønt. I morgen aften skal jeg mødes med Ida og Ida fra min gymnasieklasse, og vi skal ud at spise et eller andet billilgt sted. Vi ved ikke helt hvor, så forslag modtages gerne!:)

Torsdag skal jeg mødes med Rikke. Og torsdag aften tager jeg så hjem igen.

Nu står lasagnen klar på bordet, lækkert! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *