Fantastiske mandag

Har generelt haft en hyggelig dag idag. Idag havde vi videoaflevering, og jeg er ved at køre lidt sur i det må jeg indrømme, men jeg fik den i kassen og er da også tilfreds med det resultat, der kom ud af det. Bagefter videoptagelse, tog jeg ud til Rasmus. Jeg var hos ham lidt over to, så det var rart at kunne have en lidt lang dag sammen. Vi er oftest sammen om aftenen, og ofte efter at enten den ene eller anden af os har været på arbejde, så det er lidt sent om aftenen. Vi har bare hygget os og nydt vejret, og så har vi været i biografen (fribilletter fra Rasmus’ arbejde, YouSee). Vi valgte at tage ind og se “Flammen og Citronen”, da denne danske film jo har været meget omtalt. Jeg må dog indrømme at jeg var lidt skuffet over den. Fandt den ikke så interessant, og syntes den var noget langsommelig. Og så var jeg bare ikke helt oplagt til at se den tror jeg. Som Rasmus så rigtigt sagde, så manglede den ligesom et klimaks, eller point of no return. Men er det bare mig?
Nå, nu sidder vi her og nørder ved hver vores computer:) hehe..

Her er lige nogle sjove YouTube links, som min søster introducerede for mig. Det er skam helt alvorligt, og ikke bare pjat, men sådan underviser man altså i engelsk i japan!:
De ER skøre de japanere!:D
I have been robbed by two men:
I have a bad case of diarrhea:
Sjovt at rytmen altid er den samme..:D Man kan jo helt synge med. “I have a bad case of diarrhea, I have a bad case of diarrhea” osv. Kan hjælpe en på ethvert apotek i hele verden!!
Især hvis man laver dansen imens… Eller noget..:D
Bemærk i øvrigt den flotte stofble lignende tørklæde-ting som røver 1 har valgt at binde under næsen (??) i video nr. 1. Hvorfor..??
Der er mange flere på http://www.youtube.com/ søg på “Zuiikin English”. Jeg synes det er evigt underholdende!:D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *