HVAD LIVET HAR BUDT PÅ

Lidt om hvad min tid er gået med på det seneste. Vi har så vanvittigt travlt på arbejde for tiden, og jeg føler bare jeg hænger vandret i luften og at rigtig meget af mit overskud bliver brugt dér. Det er temmelig frustrerende.

Jeg prøver dog også at fylde min fritid med gode ting, der vejer op for de til tider hårde arbejdsdage.

Således har den seneste tid budt på:

– Besøg fra svigermor og de fineste blomster:

– En hyggelig weekend hos mine forældre mens Rasmus var i Stockholm med sin mor og lillebror. Jeg slappede helt af, og lavede absolut intet. Gav mig i kast med at forsøge at strikke en lille babyvest. Jeg er ikke kommet ret langt, og den er allerede vind og skæv 😝. Jeg håber, jeg når at gøre den færdig inden hun kommer, haha

– Søndag var min søster, svoger og nevø også på besøg hos mine forældre. Så hyggeligt.

– Jeg har også leget med hulahopringe for første gang længe, tilmed i solskin – så dejligt. På dette billede ligner det, at jeg har en kæmpe gøb, hahaha!! Men det ER altså bare min arm 😀

– Jeg har afprøvet nyheden pistachesoftice i selskab med Rasmus. Huha, det var en stor is, men vi kom igennem!

– Vi har også været nede at se på Golden Days festivalen omkring Christiansborg i anledning af at København fylder 850 år.

– Og så har vi været på loppemarked i Nørrebroparken/Stefansgade. Fandt SÅ mange gode ting til baby til ingen penge, jeg må lige vise det frem i et indlæg, for jeg har så optur over det! 😀

– Vi har været til Zetland Sofa arrangement i selskab med en fælles veninde og her hørte vi om vrede mænd på diverse højreekstremistiske foraer på nettet i USA. Vældig interessant.

– Jeg har været i biografen med mit arbejde, hvor vi så den norske dokumentarfilm “Barndom”, og hvor jeg drømte om både at arbejde og sende mit barn hen i sådan en fantastisk børnehave. En norsk Rudolf Steiner børnehave midt i skoven – så bliver det heller ikke mere romantisk, men det var simpelthen så fint, og jeg tror på at de på mange punkter har fat i den lange ende i forhold til at skabe et godt børneliv og lære børnene empati, respekt for naturen m.m. Meget, meget interessant!

– Aftenen efter var Rasmus og jeg til comedyshow med Carsten Bang i anledning af Zulu Comedyfestival. Det var et testshow, og det var ganske udmærket. Vi morede os! 🙂

– I går aftes var vi til Fredagsrock i Tivoli. Det har vi slet ikke været endnu i år, men NU skulle det altså være. Tv-2 leverede en fremragende koncert, og vi blev taget tilbage til vores unge dage i Århus, hvor vi var til Tv-2 koncert i Uniparken, ganske unge og nyforelskede 🙂

Min mave ser jo enorm ud på det her billede – det må være prikkerne, der gør det! Men i hvert fald begynder maven for alvor at titte frem nu. I dag er jeg også 17 uger henne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *