AUGUST 2017 SO FAR…

Vi er allerede godt inde i august, og selvom vejret ikke har været klassisk august agtigt (HVOR bliver sommeren af i år?!), så har der alligevel været mange gode og hyggelige stunder.
Vi har været et smut på Samsø for at få lidt Samsø-sommer-stemning, og solen skinnede da rent faktisk også, og det smagte lidt af sommer 🙂

 En italiensk is i Nordby blev det også til – sindssygt lækker is.

Og vi spiste frokost på Skipperly en formiddag:

 Fine Nordby:

 Jeg eeeeelsker softice, så da jeg læste at der var åbnet et fancy softicested lige ved søerne måtte det afprøves! Vi fik softice ala hhv. drømmekage og kæmpe eskimo.

 Running Sushi fik vi en dag, hvor vi begge bare drømte om sushi. Så er det nemt bare at gå over gaden og stoppe sig med al den sushi, man kan spise. Og det er faktisk ganske udmærket sushi!

 En aftengåtur blev til aftensmad, da vi var sultne og kom forbi Bindia. Jeg elsker indisk!!

 Vi var jo så heldige at vinde i Cock’s and Cows skattejagt, så vi havde et gavekort på 500 bobs til gode. Det blev brugt forleden, hvor vi gik all in med burgers, drinks, fritter og dip – og dessert.

 Rasmus valgte naturligvis den største burger på kortet – selv de amerikanske turister, der sad bag ved mig var imponerede!

 
Dessert – is og popcorn og karamel:
 Venindehygge en hverdagsaften – salat på Taxa. Desværre var min salat faktisk virkelig dårlig, alt for meget laks (ja, tænk at det kan være et problem, men det blev faktisk vammelt) på en bund af hele hjertesalatsblade og kogte kartofler, som der ikke var gjort en skid ved. Det var virkelig en kedelig salat og jeg spiste ikke engang halvdelen. Øv. 

  
Bagefter spillede vi 500 og drak drinks 🙂

 Her i weekenden har jeg været en tur på Fyn for at hygge med hende her og vores fælles veninde, Trine. Den stod bl.a. på brååånsvi’r til morgenmad!

 Lørdag eftermiddag gik vi til Skovsøen og fik os en gammeldaws med guf – shit den var god! Og der var guf i bunden. Fyn forstår at lave en god gammeldaws!!

 Søndag morgen spiste vi morgenmad på Den Lille Smalle i selskab med hende her og Malou. Rigtig hyggeligt – og meget instagramvenlig morgenmad, de serverer 😉 Jeg fik mig en smoothiebowl lavet af mango og ananas og toppet med lidt forskelligt og så en matcha latte til.

 Bagefter kiggede vi på blomsterfestivalen, som var i byen.

I går var Rasmus og jeg til fakkeloptog på Den Røde Plads, som var et arrangement imod al den skyderi, der jo desværre har præget Nørrebro de seneste par måneder.

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *