HVAD WEEKENDEN GIK MED

En skøn weekend lakker mod enden, desværre – jeg glæder mig godt nok til at kunne gå på sommerferie om tre uger! 🙂

Vi har haft en skøn og begivenhedsrig weekend med godt vejr.

Fredag havde jeg tidligt fri fra arbejde. Sidst på eftermiddagen tog vi mod Cinemateket, hvor de viste Disneys Robin Hood, og bagefter var der snak med to af de danske stemmer – Morten Grunwald (Lille John) og Jesper Langberg (Sheriffen af Nottingham).
Billetterne havde vi fået ganske gratis som kompensation, da vi havde været inde at se “Danser med Ulve” nogle uger forinden. Her havde de lovet en pause i filmen, men den kom aldrig. Til gengæld fik vi fire fribilletter – så går det nok med den pause! 😉

Det var spændende at høre Jesper Langberg og Morten Grunwald fortælle om skuespil og dubbing m.m.

Bagefter skulle vi skynde os videre til Folkehuset Absalon på Vesterbro hvor vi havde tilmeldt os en times brudevalsundervisning for bare en halvtreller pr. person. Det er ikke fordi jeg tænker at vores forsinkede bryllupsfest bliver specielt traditionel, men jeg tror det er noget særligt at danse brudevals – det har jeg faktisk ikke lyst til at gå glip af 🙂 Det er en fin dansk tradition også. Vi fik i løbet af timen øvet og øvet og øvet grundtrin og takt og holdning – så nu er vi helt klar til om et halvt år 😉 Vi skal nok liiige huske at øve i mellemtiden. Bagefter var vi ret så svedige, det var vaaaarmt i lokalet.
Vi havde ikke nået at få aftensmad, og klokken var 21, så da cykelturen gik forbi ramen tu biiru på Enghavevej, så endte vi med at gøre et stop dér. Jeg fik en ramune med matchasmag til mine ramen, og det var helt perfekt! Vi kunne i øvrigt fejre 9,5 års kærestedag, så det var jo fair nok at gå ud at spise 😉
Lørdag gik vi en laaaaang tur. Hele 14 km. endte vi med at gå den dag(!). Så har man også fortjent en is. Det blev til is fra Nicecream på Elmegade – et lidt sundere, men dog meget velsmagende alternativ til flødeis. Jeg fik to kugler og de var sindssygt cremede og lækre! Jeg kommer klart igen. Rasmus fik en piña colada ispind.

Senere mødtes vi med en ven i Nørrebroparken for at grille og chille. Det var skønt.

Og vi nød et glas rosé. Eller, rosé og rosé – det er vist mest bare æblecider med lyserød farve… 🙂 Ikke ret stærkt, men ganske sødt i smagen.

Søndag (i dag) gik jeg på blomstershopping, for mine forældre har nemlig 40 års bryllupsdag i dag. Så de fik en buket fra deres tre børn. Dimseriet på Stefansgade laver de smukkeste buketter.
Vi havde aftalt med mine forældre at tage ud at køre veterantog rundt om byen.
Rasmus og jeg har jo taget toget til Klampenborg for ikke så længe siden, men det var første gang for mine forældre, og det var en spændende oplevelse for os alle. Denne gang var ruten endnu længere – hele vejen rundt om byen. Bl.a. via Nørreport Station, hvor damplokomotivet dog ikke gjorde holdt – men det må have set temmeligt vildt ud at se et gammeldags damplokomotiv komme kørende under jorden, når man står og venter på Øresundstoget på Nørreport station!
Efter togturen stod den på kaffe og kage hjemme hos os. Jordbærtærte! ♥️
Min søster og nevø kom også på besøg ♥️
Den lille fyr var så smart i det sommersæt, jeg havde købt til ham i Malmø med foodtrucks på.
Vi fik også leget i gården, hvor der var adskillige seje køretøjer.
Rasmus havde filmet vores tur med veterantoget, og det var meget populært “mere, mere!” blev der sagt 🙂
Jeg håber I også har haft en dejlig weekend 🙂 

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *