PÅSKEFERIE PART UNE

Påskeferien lakker mod enden. Men det er okay. Den har føltes lang, men ikke på en dårlig måde. Den har været begivenhedsrig og den har været nede i tempo, og selvom vejret desværre ikke altid var med os, så var den lige hvad jeg trængte til ovenpå to meget hektiske uger på mit arbejde. Jeg føler mig tanket op med ny energi og klar til en ny uge! Det er også en ret mild uge, der møder mig – for det første fordi den starter på en tirsdag, og dernæst fordi jeg har tidligt fri både torsdag og fredag. Så det er jo lækkert nok 🙂

Fredag gik jeg på påskeferie kl. 17 efter at have været på arbejde siden kl. 8. Så fredag aften var ikke så vild! 😉

Lørdag brugte vi på at gøre hovedrent derhjemme, vaske tøj og andre kedelige sager. Om aftenen gik vi ud at spise ramen på Slurp Ramen Joint, som har fået fantastiske anmeldelser. Efter vores ramenkursus er det jo ekstra spændende at prøve at spise forskellige slags ramen ude i byen.

“My favourite kind of men are ramen!” ♥️

Søndag mødtes jeg med min mor og søster til loppemarked i Prismen på Amager. Jeg købte ikke noget (!) – hvilket jo er helt utroligt.. 
Min søster fik dog købt noget, så det var altid noget. Bagefter gik vi ad Prags Boulevard til et indendørs loppemarked, vi havde fået nys om. Det var dog bare en gang gammelt skrammel, så heller ikke dér røg der noget med hjem fra. Vi kom forbi dette træ på vejen. Lidt creepy?!

Efter loppemarkedet tog jeg med min mor ind til byen, hvor vi mødtes med min far og Rasmus og tog i Tivoli. Der var påske i Tivoli, med påskelam og påskepynt.

Massevis af flotte blomster, og min mor der photobomber.

Også i Tivoli stod kirsebærblomsterne i fuld flor:

Fint påskepyntet tag:

Massevis af tulipaner 🌷:

Mandag var en meget stille og rolig dag for mit vedkommende. Jeg gik en tur på Assistensen, og nød de smukke blomster:

It’s so fluffyyyyy!!! 😍

Tirsdag formiddag babysittede min mor og jeg min dejlige nevø. Han syntes det var grove spas at gå ud og tage mine sko og cykelhjelm på. Den lille baryler! Det er en sjov alder, han har lige nu 🙂

Snapchatfiltrene synes han også er vældigt morsomt 🙂 
Om eftermiddagen mødtes jeg til en omgang mangocheesecake og godt selskab ♥️ Det bliver hårdt at skulle undvære hende her, når hun lige om lidt skal sejle jorden rundt. 
Sidst på eftermiddagen tirsdag smuttede jeg ud til mine forældre, hvor jeg bankede min mor i 500 og overnattede på briksen på gæsteværelset. Så hyggeligt!
Og onsdag stod jeg op og tog mod Nørrebro for at pakke. Og se lige hvad der ventede mig ♥️ #godtgift. Senere onsdag tog vi mod Samsø, men det tænker jeg hører til i et indlæg for sig.
Har I haft en god påske? 

2 Comments

  • Trine

    Hvor ser det hygeligt ud! Anede ikke Tivoli pynter til påske, meget fint 🙂

    Og så er kinder chokolade altså bare lækkert, totalt sukkerchok – men smagen barndom!

    • Bex

      Det er vist også først i år at de er begyndt at pynte til påske.

      Jeg elsker Kinder!! Drømmer om det store påskeæg 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *