EN TUR I SOMMERHUS

Her i weekenden har vi været en tur i Rasmus’ tante og onkels sommerhus i Nordsjælland. Vi var der også sidste år omkring denne tid, og det er altså helt fantastisk med sådan et lille getaway fra hverdagen, hvor den bare står på ren hygge, god mad (og en hel masse slik og kage… ;))

Vi ankom til sommerhuset fredag aften til den smukkeste aftenhimmel

Vi købte ind i Hornbæk på vejen, og den fik ikke for lidt. Gode bøffer, favoritsovs, rødvin!

Efter lidt besvær fik vi også ild i brændeovnen. Sommerhuset var pivkoldt da vi ankom, så det var dejligt at kunne lune sig lidt her.

Og så var det jo i fredags at sæson 3 af SKAM havde premiere! Så vi var klar, og vi gik IKKE ned på snacks!

Jeg var lige overskudsagtig og sat en koldhævet dej over om aftenen, så morgenen efter nød vi nybagte boller. Okaaay, faktisk var det en bageblanding fra Amo, haha, men de smagte altså vildt godt! 🙂 Kan anbefales!

Efter morgenmaden var det tid til at hoppe i tøjet.

Og begive sig ad den fine vej gennem skoven.

…forbi stationen, men vi skulle ikke med toget denne gang.

Vi valgte nemlig at gå til Hornbæk langs med vandet. En smuk tur.

Mig – og mit nye uldne tørklæde, som muligvis er et af årets bedste køb. Sååå blødt!!

<3

Gyldne farver

I Hornbæk kiggede vi lidt i et par butikker, og jeg beundrede disse pyntegræskar. Jeg har jo en ting for græskar….

Vi indtog kaffen her på Albis Kaffebar

En virkelig hyggelig café fyldt med alverdens skæve secondhandfund. Nogle ting var til salg, men jeg ved ikke om det altsammen var.

Rasmus og jeg var ellers lidt vilde med hende her, haha! Men kunne ikke umiddelbart spotte en pris.

Faktisk blev det slet ikke til noget kaffe – jeg nød en chailatte og Rasmus en kop varm kakao.

Vi var også lige en tur omkring den gode bager…. De havde Jydesnegle, det har jeg godtnok aldrig hørt om før? 
…men præcis som sidste år havde de “bryst-kager”, så sådanne to måtte vi da have os 😉 Det er bare en kartoffelkage med lyserødt marcipan. Og jeg eeeelsker kartoffelkage!
Turen gik tilbage mod sommerhuset, en laaaang gåtur syntes jeg, for vi var også lige i Rema på vejen, og skulle slæbe varer hjem til aftensmad.
Men så var det godt, man kunne nyde en god kage da man endelig var hjemme i sommerhuset igen.

En tur ud i haven og en lille gyngetur 🙂

Efter et dejligt varmt karbad og inden aftensmaden gik vi en tur i “Rusland” – det smukke naturområde lige ved sommerhuset.

Forbi skulpturparken ved Rudolph Tegners museum.

Der var fint i skumringen.

Tilbage i sommerhuset satte jeg jazz på og hyggede mig med at lave dejlig simremad. Quinoa/chiligryde med græskar i, virkelig lækkert.

Ren hygge <3

Efter maden lærte jeg Rasmus at spille 500. Virkelig hyggeligt – selvom jeg fik bank!! Æv. Bemærk i øvrigt vores seje Star Wars kort 😉 Købt for en 5’er på loppemarked.

Dagen efter regnede det hele dagen, og vi havde en skøn og sløv søndag i sommerhuset. Vi sov længe, så fjernsyn på iPad’en og spillede noget mere 500. Denne gang vandt jeg! 310 point fik jeg i sidste runde og kunne dermed bryste mig af i alt 735 point 😉
Om aftenen var det tid at begive sig mod København igen, det havde heldigvis klaret op, og turen var smuk på vej mod stationen:

2 Comments

  • Trine

    Hvor ser det hyggeligt ud! En tur i sommerhus er bare skønt – glæder mig til vi skal tre dage til Fanø i uge 42. Man kommer bare helt bed i gear 🙂

    Og så blev jeg lige mindet om at jeg snart skal have kartoffel kage igen, det er bare det bedste!! Fik en fra Lagkagehuset da jeg var i København på lejrskole – heaven 😉

    • Bex

      Hvor lyder det skønt med tur til Fanø – der har jeg aldrig været, men vil gerne 🙂
      Kartoffelkager er jo de bedste kager! Og Lagkagehusets er fantastisk, elsker cremen! Selvom det måske er lidt en "uskik" med det der vandbakkelse på – men hva, jeg elsker også vandbakkelse så det er okay 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *