DEN SKØNNESTE WEEKEND

Det har virkelig været en skøn weekend!
Fredag eftermiddag satte jeg kursen mod mine forældre, hvor min søster og nevø også var taget ud for at give min svoger lidt alenetid og en uforstyrret nats søvn. Jeg crashede også på en madras på kontoret, da Rasmus alligevel var i byen. Så jeg nød det gode selskab og vi hyggede med lækker mad, slik (til de voksne, efter barnet var lagt) og masser af leg med klodser.
Det er virkelig en sjov alder, han har nu, synes jeg. Han går og går og går og er begyndt at sige enkelte ord. Det er en skøn alder, men man sidder ikke stille sammen med ham, haha! Der er virkelig gang i ham 🙂

Klodser fra vores barndom:

Lørdag eftermiddag tog Rasmus og jeg i biografen for at se Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children – en Tim Burton film, så den måtte vi naturligvis ind at se, selvom vi virkelig sjældent går i biografen ellers. Det her var vist nok min første tur i år. Filmen var virkelig god og meget anbefalelsesværdig! Vi havde et gavekort til biffen, og der fulgte også cola og popcorn med.

Aftensmaden blev indtaget hos Lo-Jo’s Social for et værdibevis, vi havde. Vi skulle godt nok vente på vores mad i over en time efter vi havde bestilt (!) men heldigvis var personalet meget søde og venlige og undskyldte over for os, og gav os gratis drinks. Så var alt forladt 😉 Og det var nu også okay, for ovenpå popcorn og cola var jeg egentlig ikke hamrende sulten, da vi satte os til bords. Og så var det faktisk ganske hyggeligt bare at sidde der og snakke om alt og intet, mens man ventede på maden.

Søndag gik vi i gang med et lille gør-det-selv projekt. Stay tuned….

Om aftenen var vi til koncert med Brandt & Dickow. Virkelig en fantastisk fin koncert. De to er en helt igennem skøn kombi sammen!

2 Comments

    • Bex

      Det er virkelig også hyggeligt at gå i biografen! Jeg er det alt for sjældent – men for at det ikke skal være lyv er jeg faktisk lige kommet hjem fra endnu en biotur! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *