ROTTEVISIT, KAMPDAG OG FORÅRSBLOMSTER (UGE 10)

Nå, her kommer lidt om hvad sidste uge bød på…

Mandag havde jeg fri, og nød en stille og rolig fridag, hvor jeg bl.a. lå på sofaen og chillede på et tidspunkt, da jeg pludselig, ud af øjenkrogen, spotter noget, der bevæger sig. Da jeg opdager at det er en rotte (!!!) der piler rundt under mit spisebord stikker jeg i et kæmpe SKRIG, hvilket får den til at flygte ind i mit soveværelse – og får mig til at flygte ud af døren! :-O
Jeg ringer PANISK til Rasmus, som skynder sig hjem, og i mellemtiden prøver jeg at få fat i Københavns Kommune. Det er uden for deres åbningstid, men jeg får fat i en vagt – der ikke kan få fat i deres rottefænger (!!!) – men som råder mig til selv at prøve at jage rotten ud… Da jeg spørger ham, om det ikke kan være farligt, griner han (!) og siger, at “det jo bare er en stor mus” (seriøst?!).
– Jeg valgte dog at bruge min egen sunde fornuft, og holdte mig langt væk fra rotten. De kan jo være kæmpe smittebærere, og hvis de føler sig trangt op i en krog, kan de godt gå til angreb. Så ellers tak for lorte-råd, kommune-mand!

Men de kunne altså ikke få fat i deres rottefænger – så jeg “kunne jo prøve at ringe igen i åbningstiden i morgen mellem 9 og 15”. Jatak!! Fedt, når man har en rotte i sit hjem… Men Rasmus kom hjem, og lokaliserede rotten – den var kravlet ind bag køkkenskabene, og lød til at ville kravle videre op gennem ejendommen. Vi advarede overboen, og lånte denne rottefælde af dem.

…men med en rotte i vores køkken kunne vi jo ikke rigtig lave mad. Så vi var nødt til at gå ud at spise pizza…

Vi overnattede hos vores søde nabo, der også er vicevært i foreningen. Han er guld værd!
Men jeg sov ikke super godt den nat, og var altså lidt træt tirsdag morgen…

….men hey, det var jo kvindernes internationale kampdag! 🙂

Tirsdag aften skulle jeg have været til hulahop, men småfeber og træthed gjorde, at jeg var nødt til at blive hjemme, øv…

Onsdag var der så meget kaos her i toget fra morgenstunden. Fedt….

Torsdag havde jeg jo fri, og fredag stod jeg op og iklædte mig dette:

Solen skinnede, og jeg gik en tur på Assistens Kirkegård, og slog mig ned på en bænk, og nød solens stråler.

Der er altså så fint dér lige nu, med alle de erantis! Jeg er helt vild med det.

Det var min uge 🙂

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *