EN WEEKEND MED KAFFE & KONCERT

Jeg har haft en utroligt stille og rolig weekend, uden det helt store aktivitetsniveau. Men det har egentlig også bare været rart, at komme helt ned i gear… Jeg får mig nemlig nogle travle dage i denne uge. 
Lørdag, da vi endelig var kommet i tøjet, besluttede vi os for at indtage kaffen hos den nyåbnede kaffebar i NV, der hedder Fovl. Vi glædes over, når der åbner nye interessante steder i og omkring vores nabolag, så selvfølgelig skulle det tjekkes ud! Og vi kommer klart igen, for kaffen var god. Og prisen ganske rimelig!
Nordvest… Autoværksted og brændte biler.. 😀
Aftensmad på en lørdag. Så må man godt få lidt fritter.
Lørdag aften bød på en tur i Vega, for at høre Bikstok live!
Vi var så spændte!!!! Men vores humør blev sgu dræbt lidt af at skulle høre på EN TIMES ligegyldigt reggaemusik fra højttalere, inden Bikstok tog sig sammen til at gå på. Hrm, ikke okay! Mange på balkonerne havde (store) børn med – det er alligevel lang tid at skulle vente!

 MEN endelig gik de på, og de fyrede den af!! Det var bestemt en rigtig god koncert, selvom jeg havde aaaaalt for meget tøj på (hvornår lærer jeg det??) og luften var tyk af tjald og sved (der stod tre meget høje brede gutter ved siden af os, og røg verdens største joint. Sikkerhedsvagten opdagede dem, og jeg håbede sådan, de blev smidt ud (fordi de fyldte rigtig meget, både fysisk og generelt) – men NEJ?!?! altså what, undskyld mig?? :-O Det er dælme langt ude at man kan få lov til at stå og ryge stode fede joints indenfor til en koncert. Jeg ved godt, det er Bikstok, og de rapper jævnt meget om tjald, men altsååååå….)

 Ligtere og mobillygter i smuk forening.

 Jeg fik danset løs, og var svedig som en gammel hest, men det var nu meget fedt.

 Bagefter ville vi egentlig gerne have en drink et sted, men det var svært at opdrive et sted hvor A) der var plads og B) drinksene ikke kostede sådan helt urimeligt meget – så vi endte med at droppe det, og købe en juice i 7-11 og tage bussen hjem. Ha, måske lidt sørgerligt!! Men vi var sgu også lidt trætte ovenpå den lortede “reggae-opvarmning”

Søndag var en ret inaktiv dag, hvor jeg en lille smule ønskede, at Snapchats faceswap funktion kunne virke i virkeligheden, så jeg bare kunne tage et andet ansigt på, og ikke behøvede at gøre noget ved mit grimme søndagsfjæs, med udtværet makeup… På den anden side ville det også se ret freaky ud, hvis jeg skulle rende rundt sådan her:

 Såååå, jeg fik skik på mig selv, og så blev det til en aftengåtur i det bedste selskab <3

Stjerner i vinduet hos en butik på Stefansgade. Så fine! <3

2 Comments

  • Trine

    Ser hyggeligt ud! Vildt nok folk er så offensive bare at stå og ryge en fed indenfor.. Så er man da vidst ret ligeglad, haha! Bikstok er altid festligt – ærgerligt med opvarmningen, eller mangel på samme..

    • Bex

      Ej, og der var FLERE der gjorde det! København er så sindssyg med det der hash, ha! Jeg var helt i chok, min første sommer i KBH, og folk står helt åbenlyst kl 11 om formiddagen og ryger en fed på gaden, haha! Nu er jeg så blevet vant til pushere i min lokale park osv… 😛
      Men ja de er fede live! Sidst var jeg lidt for fuld til at nyde oplevelsen 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *