JULETRÆET MED SIN PYNT

Her er det så, i al sin pragt. Juletræet.
Det har været lidt af et “projekt”, for det er jo ikke nok at købe et træ. Man skal også have juletræsfod, lyskæde (okay, det er ikke et must, men det synes jeg det var) og juletræstæppe. Heldigvis har vi fundet alle tingene billigt i diverse supermarkeder. Og så er vi jo også helt klar til de mange år, der kommer fremover!

Julepynten havde vi heldigvis. En helt masse, faktisk. Blev nærmest hel overrasket over hvor meget hængepynt, jeg egentlig ejede. Var nemlig spændt på om jeg nu havde nok til så stort et træ, eller om det bare ville se sørgeligt ud. Men heldigvis forholdt det sig ikke sådan. Meget af pynten er hjemmelavet eller noget, jeg har fået i pakkekalendergave.
ET kom også op på træet! Jeg var ellers helt bange for om han var blevet væk.

Under træet ligger naturligvis årets pakkekalender fra Line og Trine! Og så et par julegaver, jeg har købt og pakket ind.

Denne kagemand fik jeg af Rasmus sidste år, så jeg kunne hænge det på juletræet hos mine forældre og tænke på ham 🙂

Hjemmelavet pynt

For 2 kr. fra Netto 😀

Dette hjerte har søde Line hæklet til mig og givet mig i pakkekalender <3

Jeg er vokset op med, at man først køber juletræet senere i december, og først tager det ind d. 23. for at pynte det. Det er en fin tradition, jeg også selv vil videreføre, når jeg engang selv skal holde juleaften, men nu hvor vi skal holde jul hver for sig hos vores respektive familier, er det nu meget hyggeligt at have sit eget træ gennem december, som man kan nyde hver dag 🙂

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *