LIVET

Bare lidt om, hvad jeg har brugt den seneste tid på…

…jeg har været inde at se Dybvaaaad med Rasmus. Vi var også inde at se optagelserne for præcist to år siden, og det var nu meget skægt, så det gjorde vi lige igen i år 🙂

…har jeg haft en sand tvilling-tøj situation i sofaen med min veninde, Trine. Det må jo ske før eller siden, når man ejer flere stykker identisk tøj.

…jeg har været til fredagsbar iført ny Stine Goya sag (ny levering fra min gode kontakt i min klasse, ikke dumt!) – og synes dråberne på kjolen spillede så fint sammen med hjerterne på armen.

– den blev parret med leopardpletter!

– Og så var det ellers af sted!

…dagen efter blev brugt på arbejdsdag i vores andelsforening. Super hyggelig dag, hvor jeg fik støvsuget lofter og kældre sammen med en ung gut, der bor i vores opgang, og som var skidesød. Super hyggeligt! Imens fik Rasmus styr på værkstedsrummet og nogle andre ting, sammen med nogle andre. Aftenen sluttede af med en kææææmpe bøf med tilbehør, det var så lækkert!

…men i løbet af natten blev jeg dog virkelig syg og dårlig, og hele søndag lå jeg på langs på sofaen, underholdt af bl.a. Totoro <3

…ovenpå sygdom trængte jeg bare til at komme UD, så vi spiste simpelthen en kebabpita hos Ahaaa en aften. Vilde sager!

…og nuppede en enkelt øl hos Kølsters. Dejligt at blive luftet!

…en torsdag, hvor jeg havde fri, gik jeg tur med min søster og yndlingsnevøen. Han bliver bare sødere og sødere! Smiler nu rigtig meget, han ELSKER når man synger for ham, og “synger” gerne med. Åhh, mit hjerte flyder over!

….min søster skulle købe en plante i en butik, som havde den mest nuttede butikshund, Manfred <3

….vi har sgu haft noget smukt vejr på det seneste!

….georginer i massevis. Jeg elsker dem!

….Jeg har genoptaget løberiet efter 2 ugers pause pga. on/off sygdom. Heldigvis gik det rigtig godt med at komme igang igen! OPTUR!

…smukke København!

….mens Rasmus var i sommerhus med nogle kammerater tilbage fra HTX tiden, nød jeg det gode vejr, og en jordbærshake på Assistensen.

…hej!

…jeg nød også at jeg havde god hårdag, for en gangs skyld!

…efteråret er her, og det er så smukt! <3

…i går nød jeg denne vilde kop kakao med min veninde, Trine og hendes datter + nyfødte søn, der bare sov fra det hele. Hygge!

…og se LIGE hvor glad jeg var for den kakao! Den var også flot…. 

…søndag aften løb jeg en tur sammen med Rasmus.

…bagefter tog vi ud at spise på nepalesisk restaurant. Vi havde et værdibevis, som vi jo skulle nå at bruge 😉

…i nat satte jeg uret til 4.40, og stod op for at kigge på blodmåne. Rasmus sov bare videre, mens jeg begav mig over i Nørrebroparken på egen hånd, dog uden at kunne spotte månen. Pludselig dukkede den dog op, mellem et par boligblokke. Så smuk! Min mor syntes i øvrigt at det er vanvittigt, at jeg begiver mig over i en park på Nørrebro midt om natten. Men jeg var altså helt tryg ved det! Faktisk var der et kærestepar ude på samme mission – lidt hyggeligt 🙂
Her er et billede af månen, taget over en af blokkene på Lundtoftegade. Ret skidt billede, men havde kun min telefon med ude. Billedet er mest bare for at sige “jeg var der også”. Fik I set månen?

2 Comments

  • Line

    Fine billeder!

    Manden og jeg stod op lidt over klokken 4 for at se månen. Den var ret stor og tydelig set fra vores baghave. Desværre havde jeg ikke kontaktlinser i (og magtede ikke at finde mine briller), så synsoplevelsen var nok ikke optimal – men den var smuk alligevel 🙂

    /Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *