SAMSØ OG FESTIVAL

Så, endnu et billedtungt indlæg herfra – det er jo det, jeg er bedst til 😉
I weekenden efter min fødselsdag var vi en tur på Samsø. Der var jo Samsø Festival! Jeg har kun været til Samsø Festival “sådan rigtigt” for fem år siden, og sidste år var vi med på en lurer. Sådan blev det også i år, selvom vi egentlig havde bestemt os for at købe billet til lørdag. Men de nåede altså at blive udsolgte, de billetter. Og så stod vi dér og var de to eneste uden billet… NÅ!

Men vi havde en skøn færgetur derover, hvor der i hvert fald den første halve time var sol på dækket, og så spiste vi smørrebrød fra Føtex (10 kr. pr. mad, det er lige til at klare).

Og når der er festival på øen, så er selv “stjernerne” nødt til at tage båden over. Vi mødte således Suspekt på færgen. Uha, uha.

Efter ankomst blev vi forkælede af Rasmus’ mor. Hun laver altid så vilde desserter og lækkerier, og vi fik en masse af den slags i løbet af weekenden. Nok meget godt at vi kun var der én weekend 😉
Her var det lige en omgang “Eaton Mess”, hun lige havde slynget sammen!

Om eftermiddagen løb vi en tur. Mit nye træningstøj, som jeg havde fået i fødseldagsgave blev indviet. Det fungerede perfekt! Samsø er så dejlig at løbe på. Jeg elsker at løbe forbi marker og smuk natur.

Ej, og så fandt jeg lige dette billede fra sidste år, på vej til Samsø Festival. Godt nok også taget fra en ret uheldig vinkel, og jeg sidder ned og alt det der, men der er da vidst alligevel sket bare lidt.

Fredag aften tog vi ud på festivalpladsen, og gik rundt og lurede.

Mødtes med venner, der var kærlige og fulde 😛

Lørdag morgen stod vi tidligt op, og tog ud at sejle. Vi ville egentlig have fisket (det har jeg aldrig prøvet, og var SÅ klar!) men vi kunne ikke opstøve nogle orm.

..så det blev bare en sejltur, men det er nu også dejligt.

Vi gik i land på Kyholm, og gik langs vandet og kiggede på sten og fugleskrog. 
Sommer, Samsø, sejlads <3
Der er også får på øen

Eftermiddag og aften stod igen på Samsø festival. Men som sagt havde vi ingen billet! Så vi kunne ikke komme ind på selve musikpladsen. Da det blæste en del havde de dog været nødt til at åbne bagtil på scenen – så vi kunne faktisk kigge ind på scenen og pladsen oppe fra bakken udenfor. Så sad vi der og fik lidt Julias Moon koncert.

Senere mødtes vi med venneflokken i Champagnebaren ved minigolfbanen. Her delte vi et par flasker eller fem…
Og M, som pt. arbejder i Dubai havde medbragt de fineste sheik-klædedragter til de andre fyre, så de var en helt fin flok, der vakte en del opsigt 🙂

Mig & Sheik

Rasmus har opfundet noget smart….

Sjov med lakridssnøre

Senere ville de andre ind at høre noget musik, og vi måtte igen sætte os hen på bakken og lytte lidt med udefra. Vi købte Piña Coladas ved Kakadu’ Bar

Det blev spisetid, og selvfølgelig skulle vi have én af hver af alt i Frikadelleboden! Det er så godt!

…men denne smarte Minion-hat måtte jeg ikke få!

Senere igen joinede vi vennerne i den bar, der ligger i bodgaderne, og som man godt må besøge selvom man ikke har adgang til selve festivalpladsen. Vi købte shots! Fordi der var et helt sygt tilbud på dem 😀

Det var en hyggelig aften, men Rasmus og jeg tog faktisk lidt tidligt hjem – for som sagt var vi jo de eneste uden billet. Havde vejret været til det var vi måske blevet lidt længere, men selvom solen skinnede var det pivkoldt! Det blæste helt vildt. Og så er det bare ikke sjovt at gå rundt og blive ved med at fryse… Og når man ikke har appetit til at købe mere mad (…luksusproblem…) så er det svært hvad man så skal finde på. Så vi tog hjem.

Dagen efter, søndag, besøgte vi Rasmus’ mor, der er frivillig på sådan en gammel gård, man kan besøge på Samsø. Så kiggede vi på søde dyr 🙂


Og så tog vi ind til Ballen. Der er så skøn sommerstemning om sommeren (ja, hvornår ellers :P) men det er så hyyyyggeligt! Vi købte lige en kold solbærdrik i Dagligbrugsen.

Min yndlingsbutik – den er så fin!

Rasmus blev nogle dage på Samsø – og jeg kunne virkelig også godt ha’ brugt mere sommer-Samsø, men jeg skulle hjem og på arbejde og selvfølgelig hygge med disse to trunter, og det var jo heller ikke helt dumt 🙂

6 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *