NATUROPLEVELSER

Det har været en virkelig travl, men også virkelig fed uge! Det er derfor, jeg har været ret stille her på bloggen også – jeg har simpelthen ikke rigtig haft tiden eller overskuddet til at skrive herinde, med alt det andet, som sidste uge også bød på. Blandt andet var det en uge fyldt med linjefagstimer – simpelthen så fedt!

Onsdag var vi en tur i Helsingør, hvor den stod på snorkling (for dem, der havde lyst til det) i Øresund. Jeg har aldrig prøvet at snorkle før, så det var vildt spændende at få lov at prøve. Også selvom jeg virkelig keglede rundt i mine svømmefødder først, og liiiige skulle få styr på vejrtrækningen gennem snorklen under vandet. Men da jeg fik styr på den rolige vejrtrækning under vandet, så var det næsten helt meditativt at svømme i vandoverfladen. Jeg så en lille fiskestime på klods hold svømme ind i noget tang. Og så så jeg krabber, og skyggen af en fladfisk.
Jeg gad VILDT GODT snorkle i udlandet sammen med Rasmus, hvor vi kunne se nogle flotte fisk sammen. Orv, det kunne være så fedt!

Her er vi efter snorkleturen:

Mig i våddragt – et ømt syn!

Andre var ude i waders og fangede diverse ting fra havbunden og strandkanten.

Dagen sluttede med en tur på Øresundsakvariet, hvor jeg bl.a. fik aet en søanemone

Vi var også ude “backstage” i akvariet, hvor de bl.a. havde et akvarie fyldt med de mest nuttede små miniblæksprutter. De havde manga-øjne, og var simpelthen så kære!

Der var også en stor blæksprutte! Fascinerende dyr.

Vi fik også lov til at røre ved en masse – slangestjerner, søstjerner, søsole, søpindsvin, fladfisk, krabber…

Dybt optagede… 🙂
Pigget søsol;

Torsdag var også linjefagsdag – her stod den dog på værkstedsaktiviteter (altså billedkunst), og vi var en del, som kastede os ud i projekter med gips! Jeg har aldrig brækket noget, men jeg fik da følelsen af at have begge arme i gips, haha!

Vi fik støbt en del hænder, mig og min gruppe
…andre gik all in(!!)

Fredag var vi atter på tur. Denne gang til Bagsværd Sø, hvor vi skulle ro i kano, og lære forskellige pagaj-tag. Det var faktisk ret svært! Meen, tror da nok vi fik styr på det til sidst 😉 Selvom vi zigzaggede lidt. Vi skulle også lave de (nu obligatoriske) kæntringsøvelser ude midt på søen. jeg er ikke ret god til åbent vand, hvor jeg ikke kan se bunden, og hvor jeg ikke kan bunde. Så det var en anelse nervepirrende, men havde jo redningsvest på, og vi klarede det! Selvom det var ret svært at få vendt kanoen, få den op på tværs af hjælpekanoen, få sig selv op osv. Vi er alle ret ømme i dag og fyldte med blå mærker!! I denne video kan man i de første 46 sekunder se hvordan det skal gøres – de får det sgu til at se så legende let ud. Det var det ikke! Måske fordi man bare skal lade være med at skubbe en kano op fra vandsiden? Det er jo ret svært, når man ikke kan bunde, fandt vi ud af. Men vi klarede det… 🙂
Vejret var heldigvis med os, så det var ikke specielt koldt at skulle i vandet. Og vi nød at spise frokost i solen med udsigt til vandet.

Senere spillede vi kanobold! Lidt som dødbold med kanoer… Ret vildt, og det endte også med at flere kæntrede 😀

Og efter det gik turen tilbage af Mølleåen.

Kanoselfie!
Slutteligt en video som min underviser har lavet fra vores dag – en ret dårlig optaget film, men tja.. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *