TØRST & TEGNING

I torsdag var jeg til et arrangement på Refshaleøen, der hedder “Tørst og Tegning”. Det foregår på forskellige locations fra gang til gang, og er – vist nok – en gang om måneden. Man skal være hurtigt ude med riven, når de annoncerer arrangementerne, for det er populært, og pladserne ryger hurtigt. Men jeg fik heldigvis en plads, sammen med en studieveninde. I torsdags foregik det som sagt på Refshaleøen, og jeg nød en skøn 7 km cykeltur gennem byen, frem til destinationen –  nærmere præcist på Skabelonloftet. Se lige en fed bygning! Og sikke en trappe, man skulle op af.

Så blev man til gengæld også belønnet med en smuk udsigt, og mens vi tegnede blev himlen farvet lyserød.

Vi kom som nogle af de første, og fik gode pladser. Mit gode udsyn blev dog taget af én, der satte sig lige foran mig, og som var meget høj. ARG!

Der var bare med ganske favorable priser. Og så skulle man da lige have sig en G&T

Pause i tegneriet. Mens vi tegnede var der livemusik, stille og roligt, sang og guitar. SÅ fint!

(billedet her er fra skabelonloftets hjemmeside)

Noget af produktionen:

Det er første gang, jeg prøver rigtig croquis, men det er noget, jeg gerne har villet prøve siden jeg var ganske ung (15 år) – så var det da også på tide! Det er udfordrende, men meget lærerigt ift. tegning synes jeg, man lærer at fokuserer på form og pga. tiden tvinges man til ikke at være perfektionistisk og detaljeorienteret, hvilket der faktisk kommer nogle meget federe tegninger ud af. Der sad en fyr ikke så langt fra mig, som arbejde med kul og tusch i en skøn blanding, når han lavede tegningerne. Det så så fedt ud!!
Jeg håber meget på at kunne deltage i flere af Tørst & Tegnings arrangementer, for det er faktisk en ganske skøn måde at bruge en aften på. Drinks, musik og tegning 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *