DISTORTION

I år var jeg endnu engang til Distortion. Min debut var sidste år, og jeg har – også i år – et lidt ambivalent forhold til foretagendet. Synes konceptet er rigtig fedt. Og har da også hygget mig! Men ja, der er godt nok mange mennesker! Jeg ved godt, det følger med… Men kunne de så ikke stille lidt flere toiletvogne op, please? Der er immervæk 100.000 mennesker, der deltager pr. dag, så et par klynger toiletvogne hist og pist er bare ikke nok… Man forstår godt, at folk (selv pigerne) tyr til at tisse bag biler, op af hegn osv. Men det er da både klamt og ærgerligt. Nå. Nok om det.

Vejret var heldigvis med os, og Nørrebro var smuk, badet i solen. Vi var bare Rasmus og jeg, og vi fik en enkelt øl, kiggede på mennesker og kæmpede os igennem massivt mylder!

Jeg var lige ved at tage et billede af Rasmus, og pludselig stiller fremmed mand sig meget tæt på, og taler meget højt og gestikulerende. Deraf Rasmus’ skeptiske blik på billedet, haha!

Fest på Nørrebrogade! Og nye bukser. 70 kr. i H&M. Bum. De er pivpæne!

Ham der Kaka spiller lige på Dronning Louises Bro. Rimelig dårlig lyd.

Typisk Distortion adfærd: Kravle op i lygtepæle og trafiklys. Her på Skt. Hans torv.

Alt, alt, alt for mange mennesker, arg!

Arhhh, lidt mere luft. “Rasmus, tag lige et billede af mig” 😛

Dette billede har jeg fundet på aoks instagram – det er taget ud over Nørrebrogade. Det ser jo fuldkommen vanvittigt ud!

Politiet er super søde og festlige til Distortion. Her tog de sig lige en tur på cyklen umiddelbart efter vi tog dette billede, og snuppede en dans med de festlige mennesker. Herligt 🙂

Jeg fandt dette billede på Anders Hemmingsens instagram. Det er meget tæt på, at vi er med på det billede, for vi stod lige ved siden af og kiggede på 🙂

Torsdag var Distortion, traditionen tro, rykket til Vesterbro. Her hang jeg mest med Julie fra min klasse – og lidt med Rasmus og hans venner, indtil vi selvfølgelig forsvandt fra hinanden, haha!

Julie og jeg var omkring Gaystortion

Her var drags, tårnhøje drags.

Som hoppede i sjippetov. I stiletter!

Dejlig aften! 🙂 Trods meget tid brugt på tissepauser, haha! 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *