FEJRING PÅ LLAMA

Naturligvis skulle det fejres, at det faldt på plads med boligkøb. Så fredag aften var vi en tur på Llama, som netop samme dag var blevet kåret til verdens flotteste restaurant.

Jeg gjorde mig også flot, og hoppede i favoritkjolen kombineret med lille kernelædertaske og et par ballerinasko.

Llama er kendt for sin fliseudsmykning, som er overalt i restauranten. 

Både gulv og vægge er fyldt med disse mønstrede fliser.

Det skulle da fejres med manér, så vi bestilte en hel kande med drinks. Det var en blanding med passionfrugt og lakridsrod og det var nok liiiidt mere specielt end det var godt… Men hey, der var alkohol i.

Selv på toilettet var der fliser!

Lidt stemningsbilleder fra restauranten:

– og så til maden! Vi bestilte deres menu, så vi kom godt omkring en masse forskellige retter. Køkkenet er sydamerikansk inspireret, og vi startede ud med bløde tacos med krydret fyld, derefter fik vi grillede pebre med misomayo, lækre marinerede spareribs og bøf tatar – min første oplevelse med tartar! Det var lidt grovere i det, og jeg kunne nok godt have tænkt mig at det var mere fint/knap så klumpet… Men det var ok.

Vi fik også noget hvid fisk med mango og artiskokker i noget marinade af en art. Og så nogle rodfrugtfritter, jeg har glemt hvad var, men de smagte godt og kom med en lækker dip med røget paprika. Og så fik vi lækkert mørt svinekød med en sovs, der var lidt chokolade i. Altsammen lækkert og velsmagende.
Til dessert fik vi to desserter til deling. Majs-is med karamelliserede popcorn og noget crumble-halløj. Det var virkelig en god kombination!
Og en chokoladedessert med chokoladekage, choko/chilisorbet og chokoladeganache. Mmm….

Alt i alt en lækkert oplevelse, der ikke engang river pengepungen. Jeg er glad for at vi har prøvet stedet, det har jeg længe ønsket. Maden var ganske lækker, men jeg tror ikke, jeg har behov for at komme igen lige med det samme, uden at det skal lyde forkert 🙂
Dagen efter havde jeg en endnu bedre restaurantoplevelse – men det fortjener sit eget indlæg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *