FORÅRSWEEKEND MED FAMILIEN

Så er der “lidt” flere billeder fra min dejlige weekend med min familie. Jeg havde tidligt fri fredag, og da mine forældre var klar til sjov og ballade allerede kl. 13 var det jo skønt. Vi tog på konditori på Vesterbrogade, og nød kaffe og kage. Ikke dårligt!

Om aftenen spiste vi lækre italienske pizzaer hos min søster og svoger. Rasmus og jeg delte laksepizza og pizza med porchetta. Virkelig godt!

Vi hyggede med at se X Factor og senere tog Rasmus og jeg hjem. Om morgenen mødtes vi til morgenmad, dejlige nybagte boller (det får jeg jo alt for sjældent…) og med smør og pålægschokolade.

Så tog vi en tur i Den Blå Planet. Da vi var færdige var det frokosttid. Så vi endte med at stå af metroen på Kongens Nytorv, og spiste håndmadder på Hviids Vinstue.

Efterfølgende gik vi en tur på Strøget. Min mor var på jagt efter sneakers (og jeg er da gerne behjælpelig med den slags! ;)) Men hun fandt dog ikke nogle.

Gåtur i smukke KBH <3

Rasmus og jeg nød et par timers afslapning lørdag eftermiddag, inden den stod på aftensmad hos Greasy Spoon. Jeg siger aldrig nej til en god burger! Og her får man altså en rigtig god en af slagsen, og til fine priser endda.

– og sørme om der ikke også lige var plads til en dessert 😉 Amerikanske pandekager.

Fin gåtur hjem, forbi flotte lyskæder:

Søndag morgen cyklede Rasmus og jeg gennem solskinsvejret om til min søster og svoger, for at spise morgenmad. Med os havde vi speltbrød og boller i cykelkurven.

Vi tog til Nørrebro, hvor vi så på loppemarked på Ravnsborggade. Og så så vi dette fine par på Dronning Louises Bro.

 Der var balloner, vimpler og hipstere på Dronning Louises Bro – så er det forår!


Mmmm, skønt med sol!

Ham her, altså! <3

Loppemarked

Rasmus og jeg kiggede på en lejlighed – en helt perfekt én af slagsen på Nørrebro, mens de andre tullede rundt. Men desværre har vi ikke fået lejligheden – øv øv!
Vi fik en omgang frokost på Café Auto – en søstercafe til Café Taxa, hvor jeg har spist før, og nydt deres burger. Derfor bestilte jeg samme omgang denne gang – men blev fælt skuffet… Bøffen var kedelig og kønsløs, fyldet var intetsigende og bollen var til den tørre side. Æv!! I det mindste var fritterne gode….

Solskin på vej hjem efter at have vinket adjøs til mine søde forældre:

Rasmus og jeg nød lige en løbetur i de sidste solstråler. Jeg er ikke den store løber – men det er fedt at mærke en forbedring, hver gang jeg prøver at løbe. Denne dag slog jeg min egen rekord! Mega optur!! Jeg skal snart ud at løbe igen – er sgu begyndt at kunne lide det. Det havde jeg ligegodt aldrig troet, jeg ville!!!

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *