TAPAS Y VINO

SÅ fik jeg endelig tid til at sidde lidt med bloggen igen 🙂 I går var jeg i praktik i 12 timer (lukkevagt og møde lige bagefter). Så det gik hele dagen jo med. I dag stod den på endnu en lukkevagt. Så dejligt med weekend nu!!
Sidste weekend stod den blandt andet på tapas, rødvin og brætspil med nogle søde damer fra min klasse. Simpelthen så hyggeligt.
Der var i øvrigt meget mere end jeg har har på tallerknen – jeg gik flere gange (okay, mange gange!!) der var så meget lækkert 🙂

Og nogen burde jo nærmest melde sig til den store bagedyst! Sikke nogle fine og lækre kager (og flot snit på cheesecaken at bemærke!) 🙂 Fik vist helt sukkerchok af alle de lækkerier, haha!
Min neglelak matchede rødvinen 
Og jeg fladede ud i sofaen til masser af snak, grin og hygge
Vi spillede Cranium, som jeg havde taget med. Det er nu altid et hit, især når man har fået lidt vin indenbords 🙂
Bagefter spillede vi et MEGA STRESSENDE spil på tid, hvor man har 10 sekunder til at finde på et ord der starter med et bogstav indenfor en bestemt kategori. Altså f.eks. kategorien tøjmærker – så har man 10 sekunder til at trykke på et vilkårligt bogstav og så sige et tøjmærke, der starter med det bogstav. Det var lidt svært til tider! Men ret sjovt 🙂

Dejlig aften, hvor jeg først ramte min hovedpude kl. 3.30 om natten, efter nogle hyggelige timer i godt selskab 🙂

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *