EN FØDSELSDAGSFEST MERE

Der skulle også holde fødselsdag for vennerne, og det blev der sidste weekend. Jeg havde fået Rasmus til at forevige det tøj, jeg troede jeg skulle have på allerede fra morgenstunden af, fordi jeg godt vidste der nok ikke blev tid til det senere 😉
Men da jeg så stod og skulle gøre mig klar (havde været ude ved min søster, og kom lidt sent og der var allerede kommet nogle gæster) – ja, så ændrede jeg altså mening! Det kender I nok godt, ik? 🙂
For egentlig skulle jeg have denne fine Stine Goya for Weekday jakke på, som jeg netop har købt via Trendsales:

– men i stedet blev det altså denne Inwear sag, der vandt med sejren. Købt på loppemarked sammen dag faktisk. For en 100-las, og nyprisen har været 1400 kr. Så det er skisme okay!
 Fin detalje bagpå.
Det nåede jeg jo så ikke rigtig at få noget godt billede af – men mon ikke den kommer på til nogle af juletidens mange fester også. Det tror jeg. Skyndte mig lige at tage dette billede hurtigt i spejlet. Ikke det bedste billede 😀 Ærmerne blev rullet op, da det gav en ret fin effekt, synes jeg.
Så stod den ellers på fødselsdag! Selvfølgelig med kagemand, som det hører sig til. 🙂
Mmmmm, ku godt lige spise et stykke lige nu!!
Hapsede et stort stykke med slik og marcipan – WIN!!! 😀
Rasmus fik fine gaver

Der blev hygget, og drukket øl.

Og vi legede og fjollede en hel del… Her noget med at vores plante var i vejen hele tiden, og så endte jeg med at binde den om halsen… Jaeh??

Masser af øl i køleskabet! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *