LIVET♥

What uuup, så gik der lige IGEN 5 dages blogtørke. Hvad sker der? Jeg forstår det ikke. Jeg har haft denne blog i 6 år, og det plejer jo altså ikke lige at være sådan. NÅ. Men altså, det er ikke fordi jeg er træt af at blogge. Det må I ikke tro. Elsker jo for filan at have et sted at billedspamme og plapre løs.

Nå, men her kommer så et billedtungt indlæg. Det er jo mit speciale! Jeg nyder virkelig livet for tiden. Føler mig så taknemmelig hver dag og tænker meget over det og glædes over det. Det er med at nyde det. Og ja, det lyder bare enormt sukkersødt og pisseirriterende. Men hold kæft hvor er jeg bare glad for tiden… Kort sagt: Elsker København og de mennesker, der er i mit liv! Og jeg elsker mit studie!!

Billeder fra den seneste tid.
MEGA hyggeligt – og produktivt – gruppearbejde hos mig. Med onsdagssnegle. Åh-åhhhhh…. De var gode!

Maleri-crouquis (det hed det, selv om vi ikke var nøgne 😛 ) – en dag til linjefag. Vi skulle male forskellige poseringer af hinanden (i udklædning) på tid! Årh, det var svært!! Men sjovt.

Jeg har været til en fest med virkelig gode og lidt for stærke drinks. Var nødt til at tage hjem allerede halv ét. Hahaha! Ups..
Vi nyder forået!! Her med en Københavnerstang i selveste København. Jamen altså!

Tænk at man kan spotte vintergækker midt på Vesterbro. Jeg blev så glad! Vesterbro er skønt men de grønne områder og blomster m.m. er ikke det, der er mest af på Vesterbro.

Perlepladestreetart på Metrohegn

En klar indikator på forår er mængden af hipstere på Dronning Louises Bro (HVORFOR er det så fedt at sidde dér?! Vi satte os på græsset ved siden af, med udsigt til søen og masser af plads bare til os… det er da bedre?!)

Det er så imponerende når alt bare springer ud. Jeg bliver så glad! Jeg er en ægte lille natur-frans…

Roser i Torvehallerne:

Smukt i H.C. Ørstedsparken.

Solbrilleselfiiiiiie!! Og jeg kan ikke finde mine solbriller nu… MEGA irriterende…

Jeg har været ret god til at komme i træningscenteret, der nærmest ligger i vores baggård. Håber jeg kan holde ved!!

Fredagsbar med fredagsøl udenfor. ÅH det er herligt!
Jeg har drukket kaffe med et par skønne trunter og set De Unge Mødre. Vi gentager successen på tirsdag! I love it.

Jeg har erfaret at man kan få nogle vilde blå mærker og blodansamlinger af det der hulahoop fitness… (og det blev faktisk kun endnu værre end på billedet her).

Rasmus kom hjem med et stykke lagkage til mig. Det siger man jo ikke nej til, vel? Især ikke når det er lavet af hans mormor, og bare smager himmelsk.

Salat i Torvehallerne med mine yndlingspiger!
– og bagefter en kop kaffe hos The Coffee Collective. Ved godt jeg får slag nu, og alle hipstere i København på nakken (og det er mange! Av min arm!) men jeg synes ikke deres kaffe er “ååh så fantastisk”. Synes den var ret sur, faktisk. Tænker lidt at folk da ikke seriøst kan mene at det er den bedste kaffe, de har smagt?! Eller hvad? Det er sådan lidt “Kongens Nye Klæder”-  Shhhh, du må ikke sige at kaffen i virkeligheden smager af sur rævepis!!! 😛 Okay, måske er jeg bare ikke smart nok til at have smag for virkelig god kaffe… 

Mums filibaba, har også været i kurbad med to tøser fra min klasse. Det var super lækkert!! Saltbad, boblebad, sauna, dampbad, massagestol, dampbad med scrub (min hud er stadig sygt blød efter den omgang!) og saunagus hvor den sjoveste lille bademester gjorde et helt show ud af det, med sådan noget stenet asiatisk-mystisk-musik (I kender det godt, jeg kan bare ikke forklare det ;)) og dansen rundt med håndklæder og vifte for at sprede varmen og duften af forskellige olier. Det var SÅ varmt! Det var ret vildt. Halvvejs igennem fik vi en klump is at køle os ved. Men det var så fedt at prøve! 🙂 Virkelig en speciel oplevelse.

VM i Halvmarathon. De løb forbi ikke så langt fra mig, så jeg var da lige nede at kigge på det, selvom det var hårdt at slæbe det gamle kadaver derned (efter en vild og våd fastelavnsfest, mere om den en anden gang).

I dag er vi smadrede. Jeg har været på druk to aftener i træk, og jeg er jo en gammel krage efterhånden, så jeg har ikke rigtig kunnet overskue så meget i dag. Har dog gået næsten 9 km i alt i dag! (har hentet sådan en app der registerer hvor meget man går og for hver gået km giver Becel 1 kr. til hjerteforeningen. Den hedder “Gå for hjertet”. Go get it!!). NÅ, men overskuddet var ikke til at lave mad, så det blev indisk buffet! Og med en stor mango lassi til Åhhh, mango lassi, slurp slurp! Det var GODT 🙂

Må lige blive lidt bedre til at opdatere denne blog, så I slipper for at skulle pines igennem disse alenlange billedtunge indlæg 😉

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *