NOGET OM PRAKTIK

Så er der snart gået 3 uger af praktikken allerede. Det går alligevel stærkt – og jeg har liiige en masse læringsmål, jeg skal have arbejdet med inden det slutter i udgangen af januar! Men det glæder jeg mig til. Jeg synes det er spændende 🙂

Jeg tænker over praktikken når jeg har fri – men på den gode måde. Jeg glæder mig.

Jeg lå og tænkte over det i går aftes, da jeg skulle sove. Hvor glad jeg er for at være, hvor jeg er nu. For at lave noget, der gør mig glad helt ned i maven. Og selvom der også er hårde dage, og selvom der er dage hvor man tænker at det var dog utroligt så meget vat de børn dog har i ørerne siden de ikke gider høre efter – ja så er jeg alligevel bare mestendels glad.

Jeg tænker på de praktikker, jeg havde på ergoterapeutuddannelsen. De skulle bare overstås. Det handlede om ren overlevelse, og jeg havde ofte mavepine. Dengang var jeg nok også noget mere usikker end jeg er i dag. Usikkerheden tror jeg aldrig jeg vil slippe helt – men jeg føler mig mere sikker nu. Jeg har fundet min “sikkerhedsplatform” – måske også fordi jeg er blevet klogere på mig selv?

Jeg havde en praktikvejleder i en ergoterapeutisk praktik som sagde til mig “Ja.. Altså, når jeg ser på dig… Så kan jeg faktisk godt blive i tvivl om du overhovedet egner dig til at arbejde med mennesker. Om det overhovedet er det du skal”. Jeg kan godt sige jer, jeg blev paf! Jeg kunne intet sige i situationen, gik hjem og tudede og dagen efter sagde jeg at hun var gået over stregen. Men hun undskyldte ikke engang.

Jeg tænkte dog at det skulle hun ligegodt ikke bestemme! Men kommentaren har selvfølgelig siddet i mig lige siden, og jeg tænker af og til på det (og bliver vred). Jeg synes det er noget af det ondeste nogen nogensinde har sagt til mig! På det tidspunkt havde jeg altså gået på uddannelsen i to år.. FEDT at få at vide!! :-O

Men i dag fik jeg ros af min praktikvejleder i børnehaven for at jeg har så stor en ro omkring børnene. Det synes hun er en kæmpe postiv ting. Det er dejligt at få at vide. Det er dejligt at være i en praktik hvor man føler sig tryg samtidig med at man møder udfordringer og det er spændende.
Jeg føler mig taknemmelig….  🙂

(tilfældigt billede fra google…)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *