NORTHSIDE LØRDAG

Lørdag på Northside tog jeg meget med ro. Drak slet ingen øl og sad meget ned pga. min feber og almentilstand. Men solen tittede frem, og det kunne man jo kun blive i rigtig godt humør af 🙂 Og så havde kæresten og jeg 4,5 års dag! Det gjorde vi dog ikke noget særligt ud af, men det var nu også nok til mig bare at være sammen med ham og høre dejlig musik 🙂

Måtte lige låne hans solbriller lidt. Var heller ikke lige forberedt på solen. Var i det hele taget bare ikke forberedt på det meget omskiftelige vejr.

Vi så nogle, der havde købt sådan en bakke nachos, og det ville vi også gerne have. Det kostede så en halvtreller… Bortset fra det vil jeg virkelig gerne rose Northsidefestivalens udvalg af mad. Der var virkelig meget og meget forskelligt. At vi så altid endte med at købe den samme burger er så en anden ting (jamen selvom der var meget forskellig mad var portionerne ofte små og for dyre…)
Noget andet, jeg faktisk ikke kan rose NOK er deres toiletforhold! Det var fantastisk! Der var en milliard toiletter!! Jeg er altid sådan en, der ender med at bruge 70% af min tid på at stå i en toiletkø til den slags arrangementer – men det gjorde jeg ikke her. Der var aldrig kø!! (og hvis der var kø var det bare fordi folk ikke havde fattet at der også var masser af toiletter lige på den anden side af toiletvognen – men det havde jeg heldigvis fattet, hehe!). Ofte kunne jeg løbe ned til toiletterne, løbe direkte ind på et ledigt toilet – hvilket betød at jeg ikke gik glip af noget godt musik fordi jeg skulle stå i en dum kø. Og så var der træk og slip. Jeg kan bare ikke rose det nok, da jeg aldrig har oplevet at det har fungeret SÅ godt! 
Men selvom der var toiletter nok var der selvfølgelig mange, der lige måtte tisse op af hegnet i stedet. Altså bare fordi man kan er ikke ensbetydende med at man skal. Nogle mænd altså… tsk!

Nå, men der var jo meget god musik lørdag, som vi sad og chillede til – Asteroids Galaxy Tour, Bombay Bicycle Club, Eagles of Death Metal – og så kom Lukas Graham. Inkl. wifebeater.

Og senere Suspekt. Inkl. jägermeister, ild og masser af nøgne damer og grimme ord. Meget fedt! Deres bas var bare så dyb og ond og at jeg kom til at hoste hele tiden. Haha! Lyder helt skørt.. Så vi var nødt til at gå lidt væk på et tidspunkt.
Så vi købte drinks! Jeg fik den til højre, som var en passion Mojito – mm!! Friske og lækre drinks kostede i øvrigt kun 10 kr. mere end en fesen fadøl, så det kunne man jo godt ty til indimellem.
Chillede lidt mere i solen. Armbåndet med skulls har jeg fået af min søde kæreste – bare fordi! 🙂
Foran noget lidt gøglet halløj-kunst, som jeg ikke lige forstod den dybere mening med. Men det var da en oplevelse!
                   
Strips i alverdens farver – kreativt
Følte mig som en Barbapapafigur i mit regnslag. Tror ikke man kan score meget med sådan et på… (så er det godt man ikke har behov for det da! 😉
Om aftenen spillede Malk de Koijn og det var en sand fest! Vi sad lidt på afstand på sådan nogle store, høje borde-ting, hvorfra vi havde et fint udsyn
Og så kunne vi have fornøjelsen af Blæs Bukki, som bare er en af de sejeste mænd i verden.

Og jeg havde gummistøvler på lørdag. Det var et klogt valg. Mine fødder var taknemmelige. De var nemlig både tørre – og faktisk er mine gummistøvler helt ok at stå og gå i, fandt jeg ud af.

Kaster lige håndtegn og et manisk blik (?!)

Fjol med den dejligste

Lige en lille stemningsvideo fra Malk de Koijn.
Vi tog hjem efter Malk de Koijn, da jeg bare ikke kunne mere og gerne ville hjem og hvile. Det betød at vi gik glip af The Stone Roses (hvis koncert skulle have været exceptionelt ringe! – det kunne selvfølgelig også have været sjovt nok at se, måske – men rent musikalsk er man ikke gået glip af noget) og så Kashmir – det var selvfølgelig ærgerligt, men jeg tænkte at jeg havde set dem live så mange gange før, har virkelig været til nogle fede koncerter med dem. Jeg orkede bare ikke at skulle vente på at de skulle spille – de var det sidste band lørdag, og det var koldt og jeg frøs og var træt og lidt sølle….
Men det var så lørdag på Northside – en dejlig dag trods sygdom! 🙂

4 Comments

  • Freya

    Åhh bliver helt misundelig nu hihi… Der er ikke megen dansk musik jeg kan lide, men lige præcis Lukas Graham og Malk de koijn er nogle jeg holder af..
    Herlige skønne billeder, det var en fryd at kigge med.

    Ps. du ser da super sød ud i regnslaget :o)

    • Bex

      Mali de Koijn var super fede! 🙂 En af de bedste koncerter. Hehe jeg synes man ser lidt tåbelig ud med sådan et regnslag, men det er da meget praktisk 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *