LUKSUS!

Jeg har det luksus, når jeg er sammen med mine to skønne veninder, som i dag havde taget turen til Århus for at vi alle kunne mødes. Vi havde en hyggelig eftermiddag (og lidt aften) sammen, hvor vi kiggede lidt i butikker og sad ved åen i dejligt solskinsvejr og drak kaffe og spiste kage.

For den ene havde nemlig medbragt lækre lækre rabarbermuffins med kokosmel i. Årh, de var gode!! rabarber er bare fantastisk. Og det er lige nu, man skal udnytte at de er i sæson. Har desværre ikke en have fuld af rabarber… (men heldigvis kan man også købe dem i Føtex, hvis det skulle være, det er bare ikke helt det samme synes jeg! :))
                  
Vi afsluttede dagen med at spise aftensmad inde i Bruuns Galleri. Det blev til en bland selv salat fra Kvickly (man kan få blandet en salat i Quick Food – jeg er fan!). Jamen det skal skam ikke undervurderes! 🙂 Smager dejligt og er billigt. 
Super skøn eftermiddag hvor vi rigtig fik snakket, fjollet og hygget. Glæder mig til vi skal ses igen! 🙂
Jeg fik også brugt lidt penge. Det synes jeg altid sker, når jeg er sammen med dem… DÅÅÅÅRLIG indflydelse 😉 Haha!! Men heldigvis var det nogle vildt billige ting, så det går jo nok altsammen. Da vi var et smut inde i Kvickly havde de halv pris på alle smykker. Så dem fik man smidt i nakken til ingen penge! (for det er jo i forvejen meget billigt). Købte en fin lille halskæde med en svale i, en lang halskæde med frynser, som har lidt Line & Jo vibes – især efter jeg pillede den der grimme kugle ud (det er den der ligger ved siden af) og så en ring som minder lidt om Maria Blacks fine ring – som jeg så gerne vil have, men som ikke fås i min størrelse (?!!)

Et par nye solbriller blev det også til – disse er fra Moss Copenhagen og kostede blot 60 kr. De virker til at være i en bedre kvalitet end H&Ms og jeg trængte lidt til nogle andre solbriller, da dem jeg har, er nogle jeg har haft i 4 år efterhånden… 🙂
Armbåndet er fra H&M, og kostede blot 25 kr, syntes det var så fint! Er vist lidt besat af armbåd for tiden, en typisk sommerting 😉

Til sidst en t-shirt i den fineste bordeaux farve. Jeg har været meget misundelig på min kærestes – han har nemlig en magen til. Så jeg måtte jo købe min egen.. Den er fra mandeafdelingen i H&M, er super lækker og koster bare 50 kr. Så nu kan vi rigtig matche, hahaha!!!

(Tak for en dejlig dag tøzzer! ;-*)

8 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *