AARHUS PRIDE

I dag var der Gay Pride Parade her i Århus. Jeg ved ikke, om det nogensinde har været der før – men jeg har i hvert fald ikke hørt om at det har været her i byen tidligere.
Århus er jo Danmarks næststørste by, så man skulle jo synes der også var mange homoseksuelle. Det er der sikkert også, men det er ikke noget man ser eller mærker i byen, desværre. Ja, jeg skriver desværre fordi det må være frustrerende hvis man er homoseksuel, og jeg skriver også “desværre” fordi jeg går ind for en mangfoldig og farverig by, med plads til alle. Da jeg flyttede til Århus (i 2006) lå der et diskotek for homoseksuelle på Jægergårdsgade. Det lukkede så, og så tror jeg ikke rigtig der var nogen steder tilbage – måske et i busgaden, som kom efter et par år? Men det lukkede også. Altså, temmelig op af bakke må man sige. Men nu er der G bar – og i dag var der så Pride Parade. Festligt og farverigt, men der er jo også meget at fejre – nu kan homoseksuelle blive viet i kirken på lige fod med heteroseksuelle. Dét manglede da også bare!
Vi tog ned og kiggede lidt på festlighederne, hvor paraden sluttede, desværre var vejret ikke videre fantastisk…

Jeg synes virkelig en ristet hotdog er fantastisk spise!! 🙂

Regnbuefarver over det hele, og så lige under selve regnbuen her i Århus! 🙂

Jeg var ved at blive losset ned af hans vinger! 😀 Haha! Men tjek lige det outfit – og respekt for at gå i de sko!
Her er jeg. Og jeg har ENDELIG fået min t-shirt, som jeg jo havde vundet. Der var åbenbart lidt bøvl med leveringen, så jeg ventet og ventet men nu fik jeg den endelig, hurra! Den er super fin på, I må se et bedre billede en dag 🙂 (og jeg har også min nye nederdel på, hurri hurra!! :D)
 
Da vi gik hjem kom vi forbi “Agnethe og Havmanden” hvor vandet var orange! Sjov nok gimmick. Jeg troede egentlig, det havde noget med Priden at gøre, men Tv2 Østjylland siger at det er pga. EM kampen mod Holland (som jo spiller i orange). Gerningsmanden er dog ukendt 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *