EBELTOFT PART 1

Jeg har delt det op i to indlæg, da det ellers bliver lidt for billedtungt. Så her kommer altså første del. Min mor havde fødselsdag i weekenden, og havde valgt at invitere mand, børn og svigerbørn på en overnatning på hotel ved Ebeltoft. I alt var vi 7 personer afsted. Simpelthen så hyggeligt.
Min bror, kæreste og jeg tog afsted i bilen (det var før vi afleverede bilen på Samsø!) og det var vaaarmt den dag. 27 grader. Så vi gik på isjagt! Og passerede Fregatten. Men ingen is…

…så vi gik op til gågaden og fandt is!

Kæreste med is og en finurlig skulptur

Det er simpelthen så tuttenuttet og fint i Ebeltoft 🙂

Her står jeg lige og ser meget intelligent ud, mens jeg står og kigger ned i en flot bil…

Vi var en tur inde på det gamle rådhus, og her var et meget gammelt kort over Danmark. Vildt sjovt at se. Se da lige Samsø! Den ser godt nok mærkelig ud. Og er det lille Kyholm de har lavet SÅ stor?! Haha. Men alligevel imponerende at man overhovedet har kunnet lave kort dengang, må have været ret så svært.

Og sådan så Jylland så ud. Gad godt have kortet hængende hjemme på min væg, synes det er rigtig fint.

Efter det kørte vi hen og hentede min søster og hendes kæreste, som var kommet fra Djævleøen til det jyske. Så kørte vi hen til hotellet sammen. Vores værelse havde havudsigt. Ahh, det var lækkert!! (var godt nok lidt misundelig over at alle de andre havde altan, men da jeg så hørte at de skulle lægge øre til en harmonikaspillende bedstefar i baggården var jeg knap så misundelig, haha!!)

Min søde kæreste på vores værelse:

Vi fik eftermiddagskaffe på hotellet – og verdens tørreste kage! Omg, hvorfor vælger man at bage sådan en tør og kedelig kage?! Jeg har meget svært ved at forstå det… Jeg kunne slet ikke spise den. Efter kaffen tog vi ned til vandet og gik en tur. Jeg var ude at soppe – for første gang i år. Og det var simpelthen så lækkert.

…jeg var ikke den eneste, der fik soppet.

Uhh, det var bare så skønt! Savner sol, sommer, strand og Ebeltoft lige nu. Og min familie…

Vores hotel, set nede fra stranden:

Det var lige første del af billederne fra Ebeltoft – resten kommer i et andet indlæg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *