FASHION AGAINST AIDS

Jeg var lige et smut ovre i Bruuns Galleri, og dermed også en tur i H&M. Havde nemlig ikke kigget på dette års “Fashion Against Aids” kollektion, så den ville jeg lige tjekke ud. Var dog ikke videre imponeret… Syntes helt klart den bedste kollektion var den de lavede for to år siden, og ærges stadig over at jeg ikke købte mere fra den kollektion, for der var godt nok meget flot (men det blev også revet væk…) Jeg endte dog med at købe et par ting. En pakke armbånd i flotte sommerpastelfarver til 40 kr. – dette var dog ikke fra F.A.A. kollektionen. Fine og billige er de, og vil være flotte på en sommerarm 🙂 Halskæden er fra Fashion Against Aids, og jeg syntes bare den var så flot! Elsker den slags halskæder, gerne i kombination med t-shirts. Savner stadig min sølvchoker fra Ebay, som giver mig nikkelallergi.. Så er denne et ok alternativ.

Men egentlig var jeg derovre for at kigge efter denne t-shirt, som er fra mande-delen af Fashion Against Aids kollektionen. Men den havde de ikke… Tænkte at jeg så ville bestille den online, men da jeg så kigger i kurven står der, at den først vil blive leveret d. 22. juni (undskyld – hvad??). Så det droppede jeg lige igen (er simpelthen så træt af H&M online af og til! TO måneders leveringstid? Det er da ikke i orden!!). 
Vil kigge efter den i butikkerne i morgen, det kunne jo være den var nogle af de andre steder. Den koster kun 50 kr. og er i økologisk bomuld. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *