MANDAG

Yes, det er i den grad mandag… I morges, på vej i skole, gik min cykel i stykker. Sådan cirka 1 kilometer før endedestinationen, på vej op af bakke – KRRRRRKKK sagde det, og pludselig hjulrede pedalerne rundt uden at gøre noget. Jeg ved ikke helt, hvad der er galt, men altså noget inde i navet… hmm…
Nåmen så må jeg jo tage bussen *suk*.

Her i eftermiddags var jeg en tur rundt i byen, for at ordne forskellige ting. Jeg var også inde i Monki, hvor jeg prøvede lidt forskelligt tøj, som jeg vil ønske mig i julegave. Egentlig var det ikke fordi der var voldsomt  mange mennesker – jeg var faktisk nummer ét i køen til prøverummet – men det hjalp ligefedt, når to teenagedøtre havde optaget to prøverum ved siden af hinanden og skulle prøve hele Monkibutikken. Hver. Og så skulle de se hinanden i tøjet hele tiden, og så skulle deres mor se dem i tøjet hele tiden, og så skulle moderen lede hele butikken igennem flere gange for at finde nye størrelser. Jeg var godt nok ved at blive idiot, det tog jo en krig!

Endelig kom jeg til, og kunne prøve tøjet – i fred og ro – eller NÆ NEJ, for pludselig kommer der sådan en trunte ind i prøverummet, som arbejder i Monki – hun kommer simpelthen IND I PRØVERUMMET til mig – en smule grænseoverskridende, hun spørger om hun lige må samle noget af det tøj sammen, der ligger der inde. Jeg siger faktisk nej, og spørger om hun ikke lige kan vente (altså helt ærligt er det bare ikke særligt fedt at nogen kommer ind til en, og skal begynde at rydde op, når man står og er ved at prøve en nederdel, der er alt for lille, vel?) – men så taler hun til mig som om jeg er komplet debil – om jeg da ikke kan forstå at de har travlt og har en kæmpe kø udenfor? Bevares, så saml da det tøj sammen… I al forvirringen fik hun så også samlet noget af mit eget tøj med ud udenfor – så jeg måtte krydse Monkibutikken og den kæmpe kø iført meget grim undertrøje (og så nederdel) og så fik jeg da heldigvis fat i min egen trøje igen. ORK!
Det er godt, de har så pænt og billigt tøj i Monki for kundeservice synes jeg måske ikke de har så meget af.. Jeg synes da ikke, man bare sådan kan vade ind til folk i prøverummet uden at spørge først – eller er det bare mig, der er snerpet her?

Heldigvis har det også været en hyggelig mandag! 🙂 Her til aften har vi haft besøg af en af kærestens kammerater. Vi spiste lækker mad – italienske pandekager, og så så vi “Rumrejsen 2001”. Det var første gang, jeg så den film – den er dælme syret!! Ved ikke lige helt, hvad jeg skal synes endnu…. Men så kan man da sige, at man har set den, om ikke andet.

2 Comments

  • Bex

    Jeg var også virkelig sur!!! Det er da ikke mit problem at de har så travlt, at de ikke kan følge med – jeg kan da godt se det er træls at der hober sig tøj op i prøverummene, men så må de lige skynde sig ind imellem at folk prøver tøj, i stedet for at vade ind mens jeg står i undertøj og er ved at prøve en for lille nederdel – det var sgu ikke lige så fedt! 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *