SOFT GALLERY

I går lå der en fin pakke i min postkasse… “Har du nu lavet ulykker igen??” Tjaaa. Lidt. 
Pakken var pakket ind i super fint papir og bånd, der var et kort med en personlig hilsen til mig (sådan noget er bare så hyggeligt!) og så var der et modelfly med. Sidstnævnte kan nok forklares pga. det, jeg nu havde bestilt.. 
Nemlig en børnet-shirt i str. 12 år dreng! 😛 Noget af at sats at bestille over nettet, men eftersom jeg har en jakke i str. 12-13 år dreng fra H&M’s børneafdeling, og denne var beskrevet som “lidt stor i størrelsen”, så turde jeg godt. Og heldigvis passer den fuldstændigt som alle mine andre t-shirts! Billedet her er fra nettet, da mit mobilkamera på ingen måde kan fange hverken farve eller print særligt godt. Printet er et kranie, sammensat af en masse fugle. Smuk og cool på én gang, og lidt Alexander McQueen agtig, no? 🙂

T-shirten fås også i en voksenudgave – men den er meeeeget dyrere (700 kr). Denne er i stedet købt på tilbud til 180 kr, sat ned fra 300 kr. En helt okay tilbudspris, især når man læser lidt mere om mærket. Det er økologisk bomuld, og mærket “Soft Gallery” skaber deres designs på baggrund af samarbejder med nationale og internationale kunstnere. Dvs. at når man køber et stykke tøj fra mærket, har man også købt et lille “kunstværk” hvor print eller design er kreeret af en kunstner (det er også derfor tøjet er SÅ fint!).

Desuden støtter man et børnehjem i Indien, når man køber tøj derfra, som man kan se på den medfølgende tag:
Soft Gallery laver primært børnetøj, men altså også tøj til kvinder. Og så laver de fiiiine puder! 

Jeg kunne ikke finde så mange billeder af voksentøjet på nettet, så der kommer også lidt af børnetøjet. Det hele er jo meget, meget fint!
Disse bukser måtte gerne bo i mit tøjskab. Ku altså godt bruge et par haremsbukser til, nu vi er ved snakken 😉 Fine er de i hvert fald:

 Og så er jeg helt pjattet med disse shorts, med fine broderidetaljer (dårlig billedkvalitet, men det bedste, jeg kunne finde…):

 Lækre puder med ugler på (men til 600 kr pr pude – gisp!)

5 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *