TORSDAG I KØRESTOL

I dag skulle vi så afprøve kørestol i den virkelige verden. Jeg fik lov at køre rundt i Skejbycenteret, der bl.a. involverede en tur i Føtex. Det gik nu meget godt med at manøvrere rundt, og det eneste problem i Føtex var at nå varerne på hylderne.
Det var meget lærerigt at sidde i en kørestol – man kunne virkelig mærke hvordan folk bare sprang til siden, når man kom kørende, fordi de gerne vil tage hensyn. Det er lidt det, der kan være problemet. Nogen gange tager folk for meget hensyn, men det er også noget skidt, hvis de slet ikke tager hensyn og bare ignorerer. Jeg kunne skrive en hel masse mere om det, men jeg er træt og vil snart i seng.  
I kan få lov at se et par billeder af mig i kørestol:

Og sådan så jeg ud i dag. Elsker striber og sort og hvidt! Og med lidt farve på neglene bliver det ikke helt kedeligt 🙂

 
Jeg har lige bagt boller, som jeg skal have med i morgen til kapsejlads i uniparken. Vi har nemlig aftalt at lave lidt sammenskuds-agtigt. Jeg er spændt på at smage dem, da de i dén grad er sunde! Men tænkte, at hvis jeg skulle bage, kunne jeg lige så godt bage nogle boller som alle kan spise. Vi har nemlig en maveopereret på holdet, og så kan man ikke bare spise almindelige hvide boller. Det er nu også godt med nogle grove boller, så mætter de jo også længere og så bliver jeg heller ikke selv lige så tyk 😛 De hedder “Fiberboller” og er fundet inde på Diabetesforeningens hjemmeside. Jeg har så undladt nødder og tranebær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *