KAPSEJLADS 2011

Så kommer der lige lidt tekst og billeder til dagen i går.
I går var der jo som sagt Kapsejlads i Uniparken. Til dem, der ikke ved hvad Kapsejlads er, så er det en årlig begivenhed for studerende i Århus. De forskellige festudvalg (tror jeg nok det er) fra forskellige fakulteter dyster så i kapsejlads – det handler om at sejle over søen, bunde en øl, dreje ti gange rundt om flasken og sejle tilbage. På tid. Det plejer at være Umbilicus, der vinder (medicin) men i år og sidste år var det økonomi.

Vi var allerede nede i parken kl. halv ti, og der var så allerede godt fyldt op med folk. Vi havde ikke super godt udsyn fra hvor vi sad, men ok. Det var bare ærgerligt at der åbenbart ikke var placeret særligt mange højttalere rundt omkring, for vi kunne slet ikke høre konferenciererne, desværre. I år var det Huxi og Karen Thisted, så det var jo lidt ærgerligt vi slet ikke kunne høre dem. Men pyt nu med det. Den primære årsag til at jeg tager til Kapsejlads er for at drikke øl, og dem fik jeg da drukket en hel masse af 🙂 – det undrer mig så at jeg slet ikke blev fuld, når jeg nu drak så mange. Totalt mystisk. Havde faktisk glædet mig til at få en lille pind i øret. Men hyggede mig selvfølgelig rigtig meget alligevel. Nok også meget godt at jeg ikke blev lige så fuld som sidste år, hvor jeg sammen med en veninde valgte at tisse i et skab, der var sat ud til storskrald fordi vi bare ikke kunne overskue toiletkøen (?!)

Til gengæld blev kæresten meget fuld, og det var bestemt underholdende 🙂
Jeg startede med at hygge med studieveninderne, og da de tog hjem fandt jeg så kæresten, hang lidt ud med ham og hans venner, og tog så ned til Stine Goya x Weekday event.
Rigtig god dag med solskin hele dagen 🙂

Provianteringen 😉
Masser af mennesker!!

Gøgl og løjer
Os, det’ bare os!

En af de sjov ting ved kapsejlads er også de forskellige introer, som de forskellige festudvalg laver. Det plejer altid at være helt vildt! Et år (det var før, jeg tog til det) var der vist noget med nogle elefanter (??). I år var det lidt fesent, for at være ærlig. Det var mest bare dans og folk der smed tøjet. Kedeligt. Sidste år var der derimod en ret så genial intro fra Umbilicus, lavet til Supermario. Det var virkelig genialt lavet!! Man kan se det på videoen herunder:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *