KAFFEGAL

Ja, det er noget vi begge er herhjemme – kaffegale! 🙂 Men det er også navnet på en café/restaurant – Café Kaffegal, et sted, der støtter psykisk sårbare ud i arbejde. Vi har været der før (se bare her) og i går var vi der så igen. Sagen var nemlig den, at Rasmus havde købt nogle værdibeviser (jaja, ham og hans værdibeviser – men det kommer jo mig til gode så jeg klager ikke ;)), og så kunne vi lige bruge det i går, vi orkede ikke lige at lave mad.

Vi fik Vikingegryde, som værdibeviset gjaldt til, og det ser måske ikke så lækkert ud på billedet, men det smagte virkelig godt!

Bagefter gik vi over på den anden side af vejen for at få dessert. Dolce Vita is, uhhmm! Jeg vælger næsten altid det samme. Jeg skal i hvert fald have lakrids og én slags mousse. I går blev det til lakrids, jordbær og hvid chokolademousse. MUMS! Og så kunne jeg lige læse et nummer af BoligLiv imens. Skønt!

Og så er træerne i fuldt flor i vores gårdhave – det er så fint! Jeg står lige og ser lidt noller ud ved siden af et træ, haha:

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *