SATURDAY

Der har været lidt stille her på bloggen.
Jeg har haft besøg af min mor fra torsdag eftermiddag til fredag sidst på eftermiddagen. Det var bare super hyggeligt. Jeg elsker virkelig at have besøg hjemmefra, og ville ønske hun kom meget oftere.
Vi var bl.a. ude i brugtvareterminalen i Viby. Det er en kæmpe stor hal fyldt med en masse ting, gamle møbler, porcelæn m.m. – altså som en god genbrug eller et loppemarked. De havde virkelig nogle fine møbler, men vi har jo ikke plads til mere (æv!). De havde også fine småting, men købte ikke noget, for vi mangler ikke noget. Men det var hyggeligt nok at gå rundt og kigge, og min mor fik købt et par ting.
Om aftenen hyggede vi med pizza og tv. Fredag gik vi rundt inde i byen og kiggede.

Fredag aften var jeg til fest. Anledningen var, at dem jeg gik i klasse med i sin tid som tegnsprogstolkestuderende nu er blevet færdige (de er 4, der gennemførte, ud af 30..). Vildt! Tænk, jeg kunne også være blevet færdiguddannet, hvis jeg ikke havde skiftet uddannelse. Men jeg er nu glad for at jeg skiftede.

Lige et par billeder. Først af en porcelænsmælkekarton som blev købt på tilbud i butikken Inch (de har mange fiiine ting!)
Den er ikke fra Seletti, så det er bare en kopi, men fin er den:

Og så en buket liljer, som min søde mor købte til mig i Kvickly. Liljer er mine yndlingsblomster.

Jeg er lidt mut og trist, for jeg er helt alene hjemme, og jeg keder mig, og har lyst til selskab. Det er lidt underligt at være helt alene, når man nu har haft dejligt selskab af sin mor de sidste par dage. Kæresten er på uni og laver noget arbejde for studiebladet, så ham ser jeg først om mange timer, desværre.. 🙁
Men jeg vil hygge med nedenstående og en omgang X-factor på dr.dk/nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *