IGÅR VAR DET TIRSDAG

Igår havde jeg dette tøj på. Det er jo sindssygt koldt for tiden, så jeg var godt klædt på i bl.a. varm hættetrøjen. Selvom jeg vist aldrig har vist trøjen her på bloggen, er den langt fra ny. Jeg købte den i sommerferien eller start efteråret (husker ikke præcist), hvor den var sat ned fra 400 til 60 kr. Jeg kan godt lide de detaljer den har, og så er den vildt lækker. Jeg har brugt den nogle gange, men synes godt den kan være lidt svær at “style”. Altså, hvad tager man lige på til så det 1) ikke bliver for punket og 2) ikke bliver for meget “black in black” (det kan jo være cool nok, men når alt det sorte man har på er i samme materiale, er det lidt kedeligt)
Måske jeg skulle prøve at tage et tørklæde på til, til næste gang.

Her er lige et billede af det, jeg har spist til frokost de sidste par dage. Altså det, jeg har haft med i madpakken. Det er sandwichrugbrød (lækker opfindelse, btw) smurt med sandwichspread fra Urterkram (lidt dyr fornøjelse, men noget så lækkert!! Jeg har købt med tomat og urter), fyldet er chorizo og lidt hjertesalat.
Det er vigtigt med gode madpakker! 🙂

Og mere mad. Dette var nemlig vores aftensmad igår. Sejfilet vendt i æg og cornflakes og dertil bagte rodfruger og hjemmelavet hvidløgsdip. Super lækkert! Er der noget bedre end god mad? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *