DAGEN I DAG

Lige et hurtigt indlæg herfra. Jeg er simpelthen SÅ træt, så jeg smutter snart i seng og hygger mig lidt med min bog (“Jydens guide til overlevelse i København” – sjov!)
I dag var vi på café med to af medlemmerne, det var rigtig hyggeligt. Om eftermiddagen mødtes kæresten og jeg med kærestens lillebror, der gjorde holdt i Århus på vej hjem til forældrene på Samsø, så vi var ude at spise sammen alle 3 (på forældrenes regning, lækkert!)
Desuden blev kæresten og jeg lige bedt om at gå i Schweizerbageriet for at købe gode fastelavnsboller, som vi kunne sende med lillebroderen over til Samsø. Så måtte vi også godt købe lidt kage til os selv (mmm ;))

Jeg er vild med Schweizerbageriet – ikke at det er et sted, jeg ofte besøger – men jeg elsker at de har kræset sådan om de kager, de laver. Der er virkelig gjort noget ud af det, og det er lidt mere specielt end hos en almindelig standard bager. Det er også LIDT dyrere, i hvert fald en del dyrere end Kvickly bageren, men nok ikke meget dyrere end f.eks. Guldbageren (ok sikke meget jeg ved om bagerpriser, hva? haha!!)
Nå, nok kage snak, jeg synes bare deres kager er SÅ flotte..Og helt ærligt synes jeg det er fair nok de lige tager lidt mere for deres ting, når der er gjort så meget ud af det. Og så kan man også få ting, som jeg ikke har set hos andre bagere, f.eks har de fastelavnsboller med moccaflødeskum (eller, det havde de i hvert fald sidste år, kunne ikke se dem denne gang)
Her er de fastelavnsboller, som vi blev sendt i byen for at købe:

Sådan var jeg klædt i dag. Ser lidt noller ud på billedet.. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *