KUP!

Jeg gjorde mig et kup, da jeg var hjemme hos mine forældre.
Det var inde i den der tyske skokæde, hvor de ikke har det mindste begreb om kundeservice.. Yes, Deichmann that is! Dårlig service og rigtig mange grimme sko, men også et par perler imellem. Og så er det billigt.
Jeg har jo det store problem,  at jeg ikke kan gå i ballerinasko. Don’t know why, de hænger lissom bare ikke fast på foden, men slipper hele foden, når man tager et skridt. Og det magter jeg altså ikke.. Super ærgerligt, for jeg er SÅ meget en ballerinapige (hvor kan man bare få mange fine, altså!)
Ballerinasko med rem er en generel mangelvare, desværre.. Men inde i Deichmann fandt jeg ud af, at de laver mange ballerinasko, der går op om ankelen. Og så kan jeg jo være med, hurra!!

Således fandt jeg hele to par. Og jeg kunne da godt have købt et til par, som også var fine (men de var ikke på tilbud, æv!)
Men synes godt nok ikke liiiige det er de skarpeste mennesker, der arbejder i Deichmann (nu er jeg selvfølgelig enormt generaliserende, haha!!).
Men følgende scenarie udspillede sig, da jeg ville købe mine sko:

(smider ét par sko på kassen)
Ekspedient: Skal du ikke have noget mere?? (sagt nærmest bebrejdende)
Mig (undrende): Æhh? Nej, jeg skal bare have dem her. (tænker: “det var da utroligt som de altid prøver at prakke en noget mere på”)
Ekspedient: Men vil du ikke købe noget mere?
Mig: Nej altså.. jeg skal bare have dem her. Vi er enige om at de koster 100 kr, ik?

..og sådan blev det ved, lidt frem og tilbage, indtil det viste sig at det var fordi man kunne få yderligere rabat, når man købte to ting. Altså så fik man den 2. ting til yderligere 50 procent. Så derfor endte jeg med to par 🙂
To par sko for 148 kr. KUP!
Og jeg er så glad, for nu har jeg festsko!! Ja, tidligere har jeg bare taget til fest i f.eks. Converse eller de sorte Vagabond plateau sneakers, jeg har. Men når man er fin i tøjet er det bare fesent at skulle have hverdagssko på til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *