Søsters fødselsdag

Idag er det min søsters fødselsdag. Eller, egentlig har vi jo passeret midnat nu, så det er ikke hendes fødselsdag længere, men jaja.
Hun er blevet fejret med gaver, boller og varm kakao som det jo hører sig til. Af mig fik hun en brun øjenskygge fra Tromborg og et par fine Kokeshi dukker.Vi har haft en hyggelig dag med et enkelt besøg og så en gåtur ned i byen. Udsalg i provinsen er der ikke meget ved, så vi brugte ikke en krone. Hvilket nok er meget godt, for min konto bærer præg af at være sidst på måneden i december. Så er det godt man bare er hjemme ved mor og far, og får maden betalt 🙂

Varm kakao og bedstemorboller fra bageren (vi gider ikke bruge tid og energi på at bage, når vi nu i stedet kan bruge tiden med hinanden – det smager også super godt, dem man kan købe hos bageren)
Her til aften har min søster og jeg kigget i gamle fotoalbums. Jeg havde nemlig lånt nogle billeder, og skulle så sætte dem på plads igen. Vi fik også lige kigget på babybilleder af min søster, og hold op hvor var hun bare den sødeste baby af os alle tre. Jeg var altså ikke så køn 😉 
Jeg ville i hvert fald ikke have noget imod at få sådan et lille rundkindet og rødhåret barn 🙂

Vi fandt også et billede af vores gamle kat (som ikke lever mere, men som blev 22 år). Fra dengang den var en lille killing (altså før jeg blev født).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *