Lørdag og festuge

Lørdag gik Rasmus og jeg en tur ned i byen. Det var tydeligt at mærke, at det var festuge – for der var bare folk overALT! hold da op!

Vi købte lidt frokost hos Subway. De har åbnet hos Århus (igen – der fandtes jo også en i “gamle dage” (før min tid)), og de havde et ret godt åbningstilbud – alle sandwich 29 kr. Det var vi lidt nødt til at prøve – ligesom resten af Århus.. :S Der var noget af en kø, men vi fik da vores mad til sidst.

Så gik vi op til musikhuset, hvor der var gøgl med Snuff Puppets. Denne gang var det ikke familien der gik rundt, men nogle pågående køer og en gal slagter. Det var meget underholdende, og vi lavede en lille bitte filmsekvens:


Det var dog lidt synd for de helt små børn, de blev virkelig skræmte (hvilket jeg godt kan forstå..) Rasmus og jeg mødte på vejen væk en lille, lyshåret pige i prinsessenederdel, som snøftende og hikstende fik forklaret på allermest pædagogiske måde af moderen “at det hele jo bare var for sjov”. Bette pus da!

Men han var nu altså også ret skræmmende. Og sjov 🙂


På vores gåtur bagefter kom vi forbi denne bygning som er revet ned. Det er lidt sjovt at facaden står tilbage som en kulisse.

Vi mødtes med Rasmus’ mor foran Coldstone, hvor vi så flottede os og gav is 😉 Vi fik alle en kæmpeis, altså dem til 40 kr. Det er det, der bedst kan betale sig faktisk, og man får viiirkelig meget is for pengene, synes jeg. Jeg fik en blanding med chokoladestykker, brownie, chokolade- og karamelsauce. Den var rigtig god, men den med jordbær, banan, kiks og hvid chokolade er nu stadig favoritten (den fik Rasmus, så jeg smagte lidt med ham og vice versa)

Senere mødtes vi alle til aftensmad, som vi indtog på Restaurant Victoria. Rasmus’ mor gav middag. Jeg har aldrig prøvet at spise dér før, men det var faktisk ganske lækkert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *